MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING SAN MARINO

995 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA KOLORADO PENTRU LIVING SAN MARINO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

0,2 Daca sunteti la inceput de drum si aveti o casa noua atunci este de interes ca si mobila trebuie sa fie una la fel de moderna si fiabila.
Mergand pe acest considerent, biblioteca San Marino, poate fi acel corp de mobilier ideal pentru locuinta dumneavoastra .
Acesta este un produs robust dotat cu tot strictul necesar pentru un astfel de corp de mobilier, este vorba aici de clasicul loc pentru TV, rafturi, sertare si doua vitrine discrete de mare efect pentru casa.
Datorita dimensiunilor sale reduse, aceasta biblioteca pentru living, San Marino poate mobila chiar si un apartament de dimensiuni reduse.
Biblioteca face parte din categoria noilor corpuri de mobilier introduse recent pe piata de mobilier din Romania si poate fi achizitionat in cel mai scurt timp posibil, de la WizMag.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate