COLTAR SUFRAGERIE EXTENSIBIL KOLORADO

2290 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR SUFRAGERIE EXTENSIBIL KOLORADO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Extensibil si cu forme care depasesc orice asteptare in materie de volume si confort, acest model de coltar pentru casa Kolorado reprezinta un corp de mobilier care poate amenaja doar livingurile de mari dimensiuni.
Si asta datorita faptului ca acest model de coltar extensibil este unul care dincolo de relaxare se evidentiaza printr-o suprafata destul de mare necesara pentru asigurarea confortului intregii familii.
Acest coltar Kolorado este cu atat mai interesant cu cat este realizat la joasa inaltime si combina foarte bine stofa de calitate si pielea ecologica, intr-un produs de mare clasa, fara spatare laterale, dar cu perne decorative care ii dau acestui model de colar pentru casa un aspect extrem de interesant. Si care il pot incadra cu mare usorinta in categoria coltarelor de lux necesare pentru living.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate