COLTAR SUFRAGERIE KOLORADO M 26

1750 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR SUFRAGERIE KOLORADO M 26
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

¨Clasic si elegant, acest coltar Kolorado M 26 reprezinta un corp de mobilier din categoria produselor care optimizeaza foarte bine spatiul interior si care reprezinta o reala oportunitate de amenajare a sufrageriei cat si a livingului. Acolo unde traficul interior ar trebui sa ramana in continuare la aceeasi valoare.
Cadrul principal al patului este realizat din lemn masiv imbinat in partea de sezut cu un strat de poliuretan de inalta densitate, ceea ce ii confera patului elasticitate si confort. Iar atunci cand acesta este extins devine mult mai relaxant.
Asa ca nu trebuie sa treceti cu vederea toate aceste detalii daca aveti nevoie de un astfel de corp de mobilier, asa cum este acest coltar pentru sufragerie, Alex.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate