COLTAR EXTENSIBIL PENTRU LIVING MONTY

2943 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR EXTENSIBIL PENTRU LIVING MONTY
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Seria coltarelor extensibile pentru living concepute dupa ultimele idei de amenajare se continua in mod elegant cu acest model de coltar extensibil Monty.
Un accesoriu extrem de important pentru living sau sufragerie.
Acesta este conceput pe baza celor mai noi materiale existente pe piata de mobilier din Europa. Ceea ce il face sa fie extrem de fiabil in cele mai diverse situatii.
Ca si volum, respectivul model de coltar extensibil pentru living Monty are dimensiuni standard, este complet tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens.
Este realizat pe baza unui cadru de rezistenta din metal, cu arcuri din otel combinat cu diferite straturi de poliuretan de inalta densitate. Ceea ce il face sa fie un produs de calitate superioara cu un grad ridicat de rezistenta mult mai mare in comparatie cu obisnuitele coltare realizate pe un cadru principal din lemn.
Dincolo de asta respectivul model de coltar extensibil pentru living Monty mai beneficiaza si de existenta la interior a unui loc de depozitare a diferitelor articole textile sau vestimentare.
Iar in ceea ce priveste materialul folosit pentru tapitarea coltarului, acesta poate fi comandat in diferite nuante sau texturi in functie de preferinte.
In aceste conditii respectivul model de coltar extensibil pentru living Monty are capacitatea de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier de la interiorul respectivei camere.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate