FOTOLIU CU MASAJ ROKOL 7908L PREMIUM DELUXE

9360 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC EUROPEAN MED PROD SRL - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
FOTOLIU CU MASAJ ROKOL 7908L PREMIUM DELUXE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fotoliu cu masaj Rokol 7908L Premium Deluxe cu incalzire in role ceramice, masaj 3D, sina de tip "L" si conexiune Bluetouth

Sistem 3D cu 6 role de masaj si incalzire ceramica.

Generatie 2016. Caracteristici principale si inovatii:

1. Sistem patentat de masaj 3D cu 6 role de masaj si perne de aer 2. Sistem de incalzire cu role ceramice si masaj 4D pentru talpa. 3. Sistem Zero Gravity, S Shape, si sina de tip ”L” 4. Sistem Slide: fotoliul se poate aseza la numai 8 cm de perete 5. Control inteligent prin telecomanda LCD, conexiune prin Bluetooth 6. Masaj complet pentru brate si umeri

Tehnologie de varf

Fotoliu Rokol 7908L Premium Deluxe este un fotoliu net superior fotoliilor comune de masaj deorece foloseste o tehnologie de masaj 3D cu 6 role de masaj dar si un sistem de sina de tip “L”. Astfel se efectueaza un masaj calitativ si precis in profunzime in zona cervicala, gat, umeri dar si a taliei si sezutului. Prin sesiunile de masaj veti experimenta o senzatie de confort si relaxare de neuitat.

Inovatie. Sistem de masaj 3D cu 6 Role culisante pe sina de tip”L”

Fotoliul Rokol 7908L apopta sina de masaj in forma de “L” astfel fiind net superior fotoliilor clasice care permit masajul cu role doar pentru zona spatelui. Astfel acest fotoliu permite sistemului de masaj 3D sa actioneze eficient si in zona lombarei, a bazinului respectiv a feselor si a sezutului.

Sina de masaj de tip ”S”

In mod traditional rolele fotoliilor de masaj au fost proiectate sa se deplaseze intr-o miscare liniara. Fotoliul Rokol 7908L are instalat o sina in forma de ”S” care se muleaza perfect pe curbura coloanei vertebrale si favorizeaza un masaj precis stimuland punctele importante ale spatelui Astfel elimina oboseala si ajuta la recuperarea fizica si implicit cea mentala

Functia Zero Gravity. Imbunatateste calitatea somnului

Zero Gravity se realizeaza atunci cand corpul tau se afa in cea mai naturala, relaxata si echilibrata pozitie, atunci cand picioarele se afla deasupra corpului la un unghi de aproximativ 128 grade. In acest moment functiile corpului sunt in cel mai bun status. Bazandu-se pe teoria de gravitatie zero dezvoltata de cei de la NASA si teoriei TCM, Rokol a creeat cea mai confortabila pozitie de masaj Zero Gravity.

Beneficii imediate

Functia Zero Gravity creeaza o relaxare completa printr-o pozitie naturala si confortabila reducand presiunea asupra inimii si a coloanei, favorizeaza oxigenarea creierului, elimina oboseala si imbunatateste calitatea somnului.

Tehnologie de masaj cu perne de aer de ultima generatie

Avand un sistem complex de airbaguri care simuleaza palmele unui maseor profesionist, Rokol 7908L ofera un masaj delicat cu perne de aer pentru umeri, talie, sezut si picioare. Astfel imbunatateste circulatia sangelui , relaxeaza grupele musculare si elimina oboseala.

Inovatie. Perne multistrat.

Airbag-urile progresive construite din straturi multiple sunt cele care pot controla intensitatea masajului pentru, astfel realizandu-se cel mai bine teoria medicinii traditionale chinezesti. O perna de Perne Multistrat este echivalentul a trei de perne in sistem clasic. Astfel fotoliul Rokol 7908L Premium Deluxe 3D utilizeaza echivalentul a 84 perne de aer.


Sistem de incalzire. Beneficii

Rokol 7908L utilizeaza tehnologia inovativa cu role de masaj incalzita care simuleaza mainile calde ale unui maseor profesionist si terapia cu pietre Jade. Terapia cu incalzire stimuleaza circulatia sangelui, elimina oboseala lasandu-ne sa ne bucuram de o stare de relaxare completa.

Masaj profesional pentru picioare si talpi. Sistem inteligent de role. Se spune ca talpa si laba piciorului este ca o a doua inima pentru corpul uman.Tocmai de aceea Rokol 7908L adopta cea mai inovatoare tehnologie cu 3 grupuri de role divizate in parti unice. Astfel asigura un masaj profund la picioare, stimuleaza zonele de relaxare cu un efect excelent asupra sanatatii prelungind efectiv durata si calitatea vietii. Masaj Terapeutic pe ritmul muzicii. Relaxare deplina si eliberarea de stresul cotidian. Control inteligent prin Bluetooth. Rokol 7908L Premium poate fi comandat prin telecomanda LCD si de pe telefon sau tableta prin bluetooth cu plicatia gratuita APP Rokol pentru Android. Tehnologie creativa, relaxare si confort. Materiale de calitate si componete de prima clasa

Sistemul inovator ”Slide”. Economisire spatiu

Fotoliu Rokol 7908L foloseste aceasta functie si permite asezarea acestuia la doar 8cm de perete, economisind spatiu in locuinta dvs. Astfel cand apasam butonul de start fotoliul se deplaseaza automat spre inainte si se lasa pe spate neatingand peretele.

Brandul Rokol. 32 de ani de experienta

Acum 32 de ani Rokol producea primul fotoliu de masaj in Zhaoyuan. De atunci Rokol s-a focusat pe inovarea si producerea sistemelor de masaj. Fotoliile Rokol sunt prezente pe pietele mari din intreaga lume, in America, Australia, Europa, Rusia si Orient.

Specificatii

CARACTERISTICI
Tip produs Fotoliu de masaj
Putere (W) 100
200
Tip masaj Masaj complet pentru tot corpul
Masaj 3D cu 6 role siliconate pentru spate: famantare, atingere, bataie, presare
Masaj cu perne de aer
Masaj cu role la talpa
Masaj de tip Stretch
Programe 30 Programe automate (10 programe distincte cu 3 variante de timp)
Program Recovery. Masaj de recuperare
Program Pain Relief. Masaj pentru dureri de spate
Program Stretch. Masaj cu intindere si dubla tragere
Program Music Sync. Sincronizarea masajului pe muzica
Program Experience
Program Special White-collar. Masaj pentru zona cervicala
Program Special Shopaholic
Program Special Back Yoga
Program Special Athlete Mode. Masaj pentru atleti
Program Special Care of aged. Masaj dedicat pentru varstnici
Programe manuale: Kneading, Tapping, Knocking, Knead&Tap, Shiatsu
Functii Sistem de masaj 3D cu 6 role de masaj
Functia de incalzire terapeutica direct prin rolele cu miez ceramic
Functia Zero Gravity pentru o relaxare totala
Sina de masaj de tip "L" - rolele coboara si sub sezut pentru masajul feselor
Sina de masaj de tip "S" - ia forma coloanei vertebrale
Functia "Slide" - fotoliul se poate aseza langa perete
Functia de masaj cu perne de aer pentru tot corpul
Reflexoterapie - masaj 3D cu role la talpa/ sistem de scarpinare
Functia de culisare electrica pentru picioare si spatar
Funcții automate cu programe terapeutice
Functii manuale cu reglare fina a masajului
Reglarea intensitatii si vitezei rolelor de masaj: 3 trepte
Reglarea intesitatii pernelor de masaj: 3 trepte
Functia Stretch- functie de intindere si dubla tragere
Accesorii incluse Telecomanda ergonomica de tip LCD
Manual de utilizare in limba romana
Culoare Ivory/ bej-crem
Altele: Material: Piele ecologica antibacteriana
Securitate: Clasa I

Garantie - 2 ani.

Contacte - SC EUROPEAN MED PROD SRL:

Telefon mobil: 0720865728

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate