PIELE TAPITERIE CANAPELE - PIELE NATURALA METRU DE VANZARE

49 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PIELE TAPITERIE CANAPELE - PIELE NATURALA METRU DE VANZARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Importam din anul 2007 piele naturala de origine italiana pentru tapiterie canapele, fotolii, paturi. Oferim spre vanzare piele naturala canapele disponibila la comanda in peste 400 de modele si culori. Oferta piele naturala model Ocean cu grosime de 0,9-1,1 mm. Colectiile noastre de piele naturala sunt de provenienta italiana ce indeplinesc cele mai inalte standarde in materie de design si calitate. Suntem in măsură să va furnizam piele naturala de vacă disponibila in culori diverse precum negru vopsit sau alte nuante de maro inchis , gri , crem sau portocaliu. Colectiile noastre de piele naturala sunt de cea mai inalta calitate, astfel veti putea realiza o tapiterie cu design unic pentru canapeaua sau fotoliul dumneavoastra. Piele naturala Lineea caffee latte. Comanda minima este de 5 metri patrati.
Pagina web unde puteti comanda toata gama de piele - Piele naturala canapele Bucuresti .

Dimensiuni - 5 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate