MASUTA DE CAFEA VENUS

275 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

MASUTA DE CAFEA VENUS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Masuta de cafea VENUSDimensiuni de gabarit: L 110 x A 55 x H 45 cm.Produsul este realizat in constructie nedemontabila din PAL melaminat de 18mm.Observatii:* Masuta se poate realiza si la dimensiunile L 140 x A 70 x H 45 cm, pret 325 lei.* Masuta se poate realiza si la dimensiunile L 55 x A 55 x H 45, pret 278 lei. * Masutele de cafea Venus sunt disponibile in 4 variante de finisaj: wenge (poza1), sonoma (poza2), schoko sau walnus.Atentie* Produsul pe finisaj wenge (poza 1) este valabil la pretul promotional de 246 lei exclusiv in magazinele Elvila din: Alexandria,Brasov, Botosani, Focsani si Ploiesti.* Promotia este valabila in limita stocului disponibil.Tip material: PAL melaminat de 18 mm.Finisaj: wenge.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate