CANAPEA FIXA 3 LOCURI DELIA

1770 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPEA FIXA 3 LOCURI DELIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapea 3 locuri fixa DELIADimensiuni de gabarit: L 190 x A 91 x H 77 cmProdusul este realizat in constructie fixa, din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, miez elastic din arcuri bitronconice, feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, nasturi decorativi. Pernele de sezut sunt confectionate cu miez elastic din arcuri bitronconice din sarma otelita, poliuretan, chinga elastica, tapitex, minet. Spatarul este realizat din poliuretan pe chinga textila, fibra siliconizata.Canapeaua se tapiteaza cu material textil (stofa / scai) sau piele; pe spatar se monteaza nasturi decorativi imbracati . Picioarele de la canapea sunt din cherestea de fag, finisate cu lacuri pe baza de apa.Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere, sau pentru deplasarea produsului(prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Tip material tapiterie: Piele Ecologica grupa 3.Culoare tapiterie: rosu.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate