SCAUNE CU FUNCTIE MASAJ MAS 035

1150,73 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Xact Consulting SRL - Constanta

SCAUNE CU FUNCTIE MASAJ MAS 035
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Beneficiaza de un moment de relaxare prin utilizerea modelului de scaune cu functie masaj MAS 035. Acesta dispune de placute ce vibreaza atat pe fotoliu cat si pe suportul de picioare. O alta functie relaxanta a acestui fotoliu este si functia de incalzire. Scaune cu functie masaj MAS 035 este un model ce nu are functie de reglare pe inlatimeMasajul are multiple functii, ce sunt presetate in memoria telecomenzii si are trei nivele de intensitate memorate. Scaunul este tapitat cu piele naturala de calitate superioara, avand picioarele din lemn stratificat si beneficiza de functia de recliner si rotirea acestuia.Scaun de masaj executat cu fata din piele naturala, bratele imbracate in piele; stea de lemn. Produsul este prevazut cu SISTEM DE MASAJ in 9 puncte, cu trei nivele de intensitatate.Scaunul a fost testat si poate susutine greutati de maxim 100 kg.Fotoliul de masaj are o garantie de 24 luni si se recomanda a fi utilizat de persoane ce au maxim 100 kg.Acest model are o inlatime maxima la nivelul spatarului de 103 cm, de 43 cm la nivelul sezutului, pe cand suportul de picioare are 38 cm.Sezutul scaunului are o adancime de 51 cm si o latime de 54 cm.

Garantie - 2 ani

Contacte - Xact Consulting SRL:

Telefon fix: 0241808379

Telefon mobil: 0726755772

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate