SCAUNE CU FUNCTIE DE MASAJ MAS 001

862,75 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Xact Consulting SRL - Constanta

SCAUNE CU FUNCTIE DE MASAJ MAS 001
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fotoliul de masaj MAS 001 este un fotoliu de masaj modern ce permite utilizatorului relaxarea dupa o zi de munca la birou.
Functia de masaj permite relaxarea datorita celor cinci puncte de masaj poozitionate atat la nivelul sezutului, cat si la cel al spatarului, a multiplelorfunctii si a modului in care se efectueaza masajul, precum si a celor trei nivele de intesitate.Scaune cu functie de masaj MAS 001 este un scaun nereglabil pe inaltime, avand insa posibilitatea de a se roti pe o sina ce ramane fixa pe solsi de a rabata spatarul in acelasi timp cu deplasarea in fata a sezutul.
Pentru o pozitei cat mai confortabila scaunul este prevazut si cu un taburet pentru suportul picioarelor, ce intregesc momentul de relaxare.
Cadrul de lemn si pielea ecologica de calitate superioara ofera scaunului un aspect elegant sau dau o nota de lux camerei in care se afla.
Scaune cu functie de masaj MAS 001 - fotoliu cu taburet executat cu fata din piele ecologica, bratele imbracate in piele, iar sprijinul este asigurat de steaua de lemn.
Modelul prezentat a fost testat si poate sustine o persoana ce are maxim 100 kg si are o garantie de 24 luni.Fotoliul MAS 001a o inaltime totala, calculata de la sol pana la cel mai inalt punct al spatarului de 98 cm si o inaltime de 42 cm pana la nivelul sezutului.
Sezutul are o adancime 53 cm de si o latime utilizabila de 51cm.

Garantie - 2 ani

Contacte - Xact Consulting SRL:

Telefon fix: 0241808379

Telefon mobil: 0726755772

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate