SET COLTAR PIELE MODEL HYPERION F106

7000 RON

(Pretul contine TVA)

De la DYLAN DESIGN - ASTA E MOBILA TA - Bucuresti

SET COLTAR PIELE MODEL HYPERION F106
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Model Hyperion F106. Acest set de mare clasa poate oricand sa decoreze cele mai pretentiose spatii. Cu toate ca este un model de dimensiuni mari este foarte practic prin faptul ca se poate aseza cu latura scurta pe stanga sau pe dreapta dupa preferinte. In PRETUL afisat aveti incluse taburetul, pernutele, fotoliul de legatura si masuta de colt. -Dimensiuni: taburet(L:70*l:70*h:40); canapea piesa 1(L:184*l:100*h:90); canapea piesa 2(L:184*l:100*h:90); fotoliu de legatura(L:95*l:100*h:90); masuta de colt (L:85*l:85*h:43) - Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. - Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. - Picioarele canapelelor sunt realizate din lemn. - Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
PENTRU A VEDEA PRETURILE SI TOATE PRODUSELE VIZITATI:
www.mobnet.ro

Garantie - 12 LUNI

Contacte - DYLAN DESIGN - ASTA E MOBILA TA:

Telefon mobil: 0744346206

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate