HOME CINEMA VIENA R004

6500 RON

(Pretul contine TVA)

De la DYLAN DESIGN - ASTA E MOBILA TA - Bucuresti

  HOME CINEMA VIENA R004
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Model Viena R004. Ideal pentru cei care-si petrec mult timp in fata televizorului. Setul de canapele dispune de spatii de depozitare pentru pahare, sticle, floricele iar pentru cazul in care doriti sa va odihniti, functionalitatea acestui model va permite sa va intindeti si sa profitati de confortul locului, fara sa va mai deplasati pana in dormitor. PRETUL ESTE AFISAT PENTRU CONFIGURATIA DIN IMAGINE FARA TABURET. -Dimensiuni: 1Loc(L:105*l:105*h:100); 2Loc.(L:165*l:105*h:100); 3Loc.(L:220*l:105*h:100) - Suprafete de contact ale canapelelor sunt din piele naturala. - Spatele si lateralele canapelelor sunt acoperite cu piele ecologica. - Picioarele canapelelor sunt realizate din metal. - Scheletul metalic al canapelelor confera o rezistenta sporita la actiuni mecanice.
PENTRU A VEDEA PRETURILE SI TOATE PRODUSELE VIZITATI:
www.mobnet.ro

Garantie - 12 LUNI

Contacte - DYLAN DESIGN - ASTA E MOBILA TA:

Telefon mobil: 0744346206

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate