CANAPELE DIN PIELE/STOFA STANFORD

5120 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPELE DIN PIELE/STOFA STANFORD
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapele din piele/stofa Stanford Cu un design foarte modern format din linii drepte accentuate de cusaturile ce pun in valoare bratele voluminoase, cu aplicatiile picioarelor de sustinere metalice ce intaresc ideea de stabilitate si siguranta, setul Stanford in stil minimalist poate fi comandat in variata de canapea de doua sau trei locuri, coltar sau fotoliu. Confortul pe care vi-l pune la dispozitie acest model este sustinut in mare parte de pernele voluminoase de pe spatar si de sezutul din spuma poliuretanica de densitate medie. Structura din lemn masiv garanteaza rezistenta produsului pe termen lung. Mob&Deco va poate pune la dispozitie acest set atat pe piele naturala cat si in variant tapiteriei de stofa sau piele ecologica.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate