FOTOLIU MASAJ F5018 FOTOLII MASAJ

1699 EUR

(Pretul contine TVA)

De la PRIM UNIQUE SRL - Brasov

FOTOLIU MASAJ  F5018 FOTOLII MASAJ
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fotoliul pentru masaj
va cauta in mod automat si va memora forma corpului utilizatorului si va genera un masaj in conformitate cu greutatea acestuia.
Construit astfel incat sa simuleze tehnicile de masaj ale unui maseur real, F 5018 indeparteaza cu eficienta oboseala, reduce stresul, calmeaza durerile usoare si imbunatateste circulatia sangvina si metabolismul.
5 Programe automate: 3 Programe usor de selectat pentru partea superioara a corpului:
Reprezentand o tehnologie de varf, fotoliul F 5018 este programat sa scaneze si sa efectueze masajul in conformitate cu pozitia reala a punctelor de acupresiune ale utilizatorului!
1. Masaj automat al intregii parti superioare a corpului: Acest program automat scaneaza in detaliu si memoreaza forma corporala si greutatea utilizatorului, regland in mod automat intensitatea masajului si a rolelor pentru a oferi un masaj complet si eficient prin acupresiune.
2. Masaj automat pentru gat si umeri: Punctele de presiune reduc cu eficienta si calmeaza durerile de gat si umeri incluzand tehnici Fengchi, Xuishi, Jianjing, Jianchungshi, etc. Durerile de gat si de umeri sunt intalnite frecvent in special in cazul acelora care lucreaza la calculator toata ziua. Acest program automat permite tratamentul zonelor amintite pentru persoanele cu astfel de probleme.
3. Masaj automat pentru spate si talie: Pentru a reduce eficient si a calma durerile de spate, punctele de presiune ale acestui program includ Ganshu, Danshu, Pishi, Weishi, Pangguangshu, etc. Durerea de spate reprezinta unul din motivele principale pentru vizita la doctor si se estimeaza ca patru din cinci adulti vor suferi in viaaa lor de astfel de dureri. Acest program automat permite fotoliului F5018 sa trateze cele mai comune simptome asociate acestei zone.
A. 2 Programe usor de selectat pentru partea inferioara a corpului:
Utilizarea masajului cu terapie prin punctele de presiune, prin tehnologia 3D ?i sistemul de reflexologie al picioarelor.
B. Reglarea presiunii aerului:
Reglare presiunii pe mai multe nivele poate fi utilizata pentru efectuarea masajului cu aer in zona picioarelor in conformitate cu preferintele utilizatorului si nivelul selectat de acesta.
Reflexologia: in mecanismul de masaj, in canalele pentru picioare, sunt plasati strategic mai multi noduli. Acesti noduli sunt utilizati in timpul compresiei pungilor de aer inferioare activand puncte de presiune in zona piciorului, puncte de presiune reflexologie. in timpul compresiei, nodulii se ridica pe arca piciorului stimuland in acelasi timp punctele de acupresiune; in acest timp pungile cu aer strang usor si intind piciorul pentru indepartarea incordarii, imbunatatind circulatia sangelui in zona inferioara a corpului si sporind gradul de relaxare.
2 Programe usor de selectat pentru partea inferioara a corpului: Utilizarea masajului cu terapie prin punctele de presiune, prin tehnologia 3D ?i sistemul de reflexologie al picioarelor.
Programe manuale:
* Zona superioara a corpului: selectati manual diferite functii de masaj si reglati dupa preferinte intensitatea masajului si zona de actiune a rolelor. Alegeti sa masati umerii, zona superioara si inferioara a spatelui, sau fixati rolele pentru masaj intr-un loc anume. Este aproape ca si cand ati deveni propriul dvs. maseur !
* Zona inferioara a corpului: selectati manual din diferite combinatii de masaj cu presiune de aer 3D. Selectati combinatia de masaj cu presiune de aer din urmatoarele optiuni: (1) gambe si picioare, (2) sezut si picioare, ori (3) sezut si gambe. Masajul regulat al zonei inferioare a corpului nu numai ca poate reduce durerile si poate atenua incordarea dar va va face sa simtiti o senzatie de usurare la nivelul picioarelor.
inclinare:
Spatarul fotoliului si suportul pentru picioare pot fi coborate si ridicate in mod simultan prin simpla apasare a unui buton, de asemenea suportul pentru picioare poate fi reglat independent de pozitia spatarului.
Muzica:
Muzica este integrata pentru o abordare holistica a relaxarii prin masaj, aparatul F 5018 este echipat cu un dispozitiv MP3 player incorporat si include un set de casti. Pentru aceleasi motive pentru care un maseur profesional creeaza ambianta prin muzica pentru calmarea mintii si relaxarea corpului, la fel veti face si cu fotoliul pentru a obtine aceluiasi rezultat. Cand mintea se sincronizeaza cu corpul, nivelul de relaxare si intinerire creste favorizand astfel o experienta la nivelul intregului corp. Dispozitivul MP3 player este compatibil cu sistemul de operare Windows 2000/XP, putand astfel incarca mereu noi piese. Relaxati-va mintea si corpul in fotoliul ! Ascultati melodiile MP3 preferate, reglati volumul cu telecomanda, si bucurati-va de un masaj calmant care va va alunga toate grijile!
Perna dubla:
Fotoliile noastre pentru masaj sunt confortabile pentru toti utilizatorii indiferent de curburile coloanei vertebrale sau ale spatelui.
Functie de masaj prin presiune de aer 3D pentru talpi si picioare.
Telecomanda:
Ecranul LCD iluminat va ajuta sa vedeti si sa controlati mai usor ceea ce se intampla. Deschideti telecomanda pentru a selecta mai multe functii si caracteristici pentru masaj.
Garantie 2 ani. Livrare la domiciliu.

Garantie - 2ani

Contacte - PRIM UNIQUE SRL:

Telefon mobil: 0757741876

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate