CAMERA TINERET 3006

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SYG MOB DESIGN - Bucuresti

CAMERA TINERET
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Societatea noastra executa si livreaza la comanda o paleta larga de produse de mobila de la piese unice si pana la solutii complete pentru camera tineret, dormitoare, bucatarii, birouri, biblioteci. Pe de alta parte, oferim si servicii de amenajare interioara directa a sediilor firmelor, spatiilor comerciale, precum si a salilor de conferinte.
Prin comenzile cu care clientul ne onoreaza, se creeaza acea nota personalizata pentru intregul spatiu in care va fi amenajat interiorul. Acestor preocupari ale noastre se adauga, nu numai capacitatea dovedita prin clientii nostri - faptul ca am reusit sa punem in practica dorintele lor, ci si intentia noastra de a veni in intampinarea viitorilor nostri colaboratori si clienti.
Lucram in domeniu de foarte mult timp si asta ne face sa fim niste profesionisti, suntem o echipa deosebita iar atuurile noastre sunt promptitudinea,calitatea si pretul

Garantie - 2 ani

Contacte - SYG MOB DESIGN:

Telefon mobil: 0723700080

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate