PLANTE PENTRU BALCON SI TERASA

44,91 RON

(Pretul contine TVA)

De la EDITURA ALL - Bucuresti

Plante pentru balcon si terasa
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

de Wota Wehmeyer, Hermann Hacktsein

Acest lexicon contine descrierea celor mai frumoase plante si cele mai bune idei privind proiectarea balconului sau a curtii interioare. Va puteti crea propriile Gradini ale Edenelui!

- Sugestii, idei si date
- Combinatii de plante si ghivece
- Plantele de la A la Z.

Termenul de “planta pentru terasa (patio)" se refera in principal la tipurile de plante mai putin rezistente, care, in regiunile mai reci, trebuie sa petreaca iarna in locuri adapostite - astfel, posibilitatea de a le transporta cu usurinta in diverse recipiente reprezinta un avantaj. Dar termenul este folosit si pentru plantele mai mari, cum ar fi arbustii si copacii, care sunt prea mari pentru ghivecele de flori, cosurile suspendate sau jardinierele de flori.

Autorii au avut in vedere mai putin consideratiile botanice, punand accentul pe necesitatile majoritatii “mini-gradinarilor", indiferent daca acestia doresc doar sa cultive plante intr-un balcon mic, sa lumineze un pervaz cu un ghiveci pentru fereastra sau sa faca mai interesanta o terasa adaugand cateva jardiniere.

Contacte - EDITURA ALL:

Telefon fix: 0214022633

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate