MASA SCAPITATA SI CHIUVETA-PLACATA CU PIATRA POLIGONALA

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
MASA SCAPITATA SI CHIUVETA-PLACATA CU PIATRA POLIGONALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Spatiul de lucru din bucataria dumneavoastra de vara poate fi completat sau extins cu aceasta masa cu chiuveta, clasica si rezistenta.
Caracteristici:
Masa cu chiuveta din beton este placata cu piatra natura decorativa de culoare crem Vratza, iar chiuveta poate fi realizata din inox sau piatra compozit.
Utilitate:
Masa scapitata cu chiuveta isi gaseste utilitatea in asociere cu gratarele noastre din aceeasi gama si extinde suprafata de lucru pentru pregatirea alimentelor.
Instructiuni de montare:
Ansamblul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Ansamblul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate