GRATAR SI CUPTOR INTEGRAT STANDARD PIATRA POLIGONALA

4417,35 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

GRATAR SI CUPTOR INTEGRAT STANDARD PIATRA POLIGONALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fiecare aspect ce tine de eficienta, calitate, design si costuri a fost luat in considerare in realizarea acestui gratar cu cuptor integrat nascut din pasiunea pentru mancare buna, confort si divertismentul in aer liber.
Caracteristici:
Realizat din materiale de cea mai buna calitate – caramida ignifuga si beton armat, Gratarul cu Cuptor Integrat Standard este format dintr-o cupola, o camera de combustibil, un placaj exterior din piatra naturala nefasonata (poligonala) si dispune de o usa pentru inchiderea cuptorului in timpul incalzirii. Toate elementele sunt lipite impreuna cu adeziv termorezistent, iar pentru o montare fara probleme, pastrati ordinea prezentata in ghidul de asamblare.
Utilitate:
Piesa de rezistenta a oricarei bucatarii de vara, modelul include un gratar si un cuptor pentru pizza functionale. Acest lucru inseamna mai putin spatiu folosit, costuri mai mici decat in cazul achizitionarii separate a celor doua produse si un design rustic desavarsit pentru curtea sau gradina dumneavoastra.
Instructiuni de montare:
Gratarul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, cea mai grea componenta, cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de trei-patru persoane.
Instructiuni de utilizare a gratarului:
Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.
Instructiuni de utilizare  a cuptorului:
In ceea ce priveste modul de utilizare, se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior, cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduceti alimentele. La sfarsit, cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa, faina si apa.
Instructiuni de izolare a cuptorului:
Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea, va punem la dispozitie un accesoriu separat, acoperisul pentru cuptor, care va fi amplasat in partea de sus a cupolei, spatiul gol ramas urmand a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, cum este samota.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate