GRATARE GRADINA GRILL-PLACATE CU PIATRA NATURALA DECORATIVA MARI

3796,80 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

GRATARE GRADINA GRILL-PLACATE CU PIATRA NATURALA DECORATIVA MARI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cu o suprafata extinsa care permite prepararea unei cantitati mai mari de alimente simultan, Gratarul Mare Placat cu Piatra Naturala Decorativa anima atmosfera indiferent de anotimp, iar atunci cand nu este folosit pentru a gati, acesta poate fi la fel de incantator ca orice semineu exterior.
Caracteristici:
Fiecare gratar este construit din materiale de cea mai buna calitate, testate de-a lungul timpului pentru a oferi o performanta de neegalat. Cupola din caramida ingnifuga si camera de combustibil din beton armat sunt o garantie a faptului ca acest produs trece testul timpului, atat la focul cu lemne, cat si la cel cu carbuni. Toate acestea vin completate la exterior de designul curat si aerisit al pietrei fasonate de culoare crem.
Utilitate:
Pentru reuniunile de familie sau evenimentele care aduna toti prietenii in acelasi loc, ce poate fi mai potrivit decat un meniu delicios, impreuna cu starea de bine pe care o aduce pregatirea unui gratar in aer liber? Practic si versatil, acest gratar va permite sa incercati o gama diversificata de retete, pentru un numar mare de persoane.
Instructiuni de montare:
Gratarul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, cea mai grea componenta, cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.
Instructiuni de utilizare:
Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate