GRATAR GRADINA STANDARD - PLACAT CU PIATRA POLIGONALA MEDIU

2621,85 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

GRATAR GRADINA STANDARD - PLACAT CU PIATRA POLIGONALA MEDIU
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caracteristici:
Conceput pentru a rezista la focul cu lemne, Gratarul Mediu Standard Placat cu Piatra Poligonala este alcatuit dintr-o cupola din caramida ignifuga si o camera din panouri de beton armat si caramida, lipite cu adeziv termorezistent. Acoperit la exterior cu piatra naturala nefasonata de culoare gri (kavala) si galben-auriu (rhodos), gratarul are dimensiuni practice – 208x120x78 cm.

Utilitate:
Nimic nu se compara cu gatitul in aer liber, la foc de lemne. Mancarea are un gust savuros, datorita temperaturii ridicate constante si a grilajului care face ca suprafata alimentelor sa se caramelizeze, in timp ce culoarea aurie a mancarii si mirosul de fum accentueaza si amplifica gustul natural al ingredientelor folosite.

Instructiuni de montare:
Gratarul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, cea mai grea componenta, cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.
Instructiuni de utilizare:
Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate