GRATAR 12178

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la EGRATARE - Arad

GRATAR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Bucataria lui Radu A.

Pentru spatiul bucatariei decorul cu influente rustice este o alegere foarte reusita. Astfel, bucataria devine mai primitoare, mai confortabila si mai intima. Bucataria lui Radu A . beneficiind de : - soba pe lemne ca la bunica acasa (plita din fonta cu trei ochiurii 800x500) captusita cu caramida din samota rezistenta la temperaturi ridicate.
- gratarul 700x600 realizat din caramida veche (caramizi samota, travertin, placare piatra aparenta etc.) spatiu de depozitare pt lemne, horn rustic in armonie cu tamplaria din lemn/fier forjat. (dupa preferinte se poate atasa cuptor pe vatra pe lemne pentru pizza, paine, sarmalute etc).
- masa de lucru 1000x600 cu blat din granit natural (Colonial Dream), si spatiu generos pentru accesorile de bucatarie.
- prezenta numeroaselor spatii de depozitare, datorita carora fiecare obiect isi gaseste un loc propriu, alaturi de accesorile incorporate, fac din aceasta bucatarie una in care problema functionalitatii a fost rezolvata cu succes.
- dimensiuni L=2500, l=600, h= 2600.

Contacte - EGRATARE:

Telefon fix: 0357444411

Telefon mobil: 0730292430

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate