GRATAR DE GRADINA 11874

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GRATARE - Arad

GRATAR PENTRU GRADINA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Elementul de decor al gradinii sau curtii casei dumneavoastra barbecue-ul, realizat dupa exigentele clientului, tinand conta ca toate accesorile sa nu va lipseasca in functie de spatiul avut la dispozitie
gratare de gradina cu blat de lucru chiuveta soba pentru gatit ceaun semineu de exterior, bar toate sub un singur acoperis detali pe www.egratare.ro 0730292430 / 0770664598. Detaliile fac diferenta!!!

Pentru spatiul bucatariei decorul cu influente rustice este o alegere foarte reusita. Astfel, bucataria devine mai primitoare, mai confortabila si mai intima.
Bucataria lui Radu A. beneficiind de:

-soba pe lemne ca la bunica acasa (plita din fonta cu trei ochiurii 800x500) captusita cu caramida din samota rezistenta la temperaturi ridicate.
-gratarul 700x600 realizat din caramida veche (caramizi samota, travertin, placare piatra aparenta etc.) spatiu de depozitare pt lemne, horn rustic in armonie cu tamplaria din lemn/fier forjat (dupa preferinte se poate atasa cuptor pe vatra pe lemne pentru pizza, paine, sarmalute etc).
-masa de lucru 1000x600 cu blat din granit natural (Colonial Dream), si spatiu generos pentru accesorile de bucatarie.
-prezenta numeroaselor spatii de depozitare, datorita carora fiecare obiect isi gaseste un loc propriu, alaturi de accesorile incorporate, fac din aceasta bucatarie una in care problema functionalitatii a fost rezolvata cu succes.
-dimensiuni L=2500, l=600, h= 2600.

Contacte - GRATARE:

Telefon fix: 0770664598

Telefon mobil: 0730292430

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate