COMPO SAAT SEMINTE DE GAZON 500 G - 25 MP

50,49 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO SAAT SEMINTE DE GAZON 500 G - 25 MP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cod 3882 - Produs in Germania: COMPO SAAT ® Seminte pentru gazon 500 g pentru 25 mp:
- amestec de inalta calitate pentru gazon, care este adecvat in special pentru suprainsamantare si repararea golurilor de gazon sau a partilor problematice
- un produs natural de cea mai inalta puritate si de calitate testata
- rapid germinativ si durabil
- unic din cauza culorii verzi, care protejeaza impotriva daunelor provocate de pasari, si, astfel, se asigura un randament mai mare de germinatie a semintelor (nota: Culoarea verde a semintelor face ca pasarile sa nu le recunoasca in mod clar ca hrana. El este mai vizibil, si astfel mai multe seminte ajung la germinatie)
- special pentru insamantare la temperaturi joase incepand cu temperatura solului de 6 °C
Generalitati despre regenerarea gazonului:
În primavara anului se recomanda scarificarea gazonului in directie longitudinala si transversala (ATENŢIE: Nu setati dispozitivul prea adanc! Solul trebuie sa fie doar zgariat). Ierburile vechi, muschiul si buruienile pot fi astfel indepartate iar apa, aerul si substantele nutritive pot a ajunge din nou radacinile gazonului. În situatia in care exista muschi pe gazon, trebuie sa fie aplicat, inainte de scarificare, ingrasamant COMPO contra muschi. Golurile rezultate vor fi repede inchise din nou cu COMPO SAAT - seminte de gazon cu BioTurbo!

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate