FOSE SEPTICE

1990 RON

(Pretul contine TVA)

De la POLITAN PROD 97 SRL - Jilava

FOSE SEPTICE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fosa septica este realizata din compozit ( poliesteri armati cu fibra de sticla) imbinarea a doua materii prime cu calitati mecanice si chimice performante, datorita procesului tehnologic de fabricatie avansat prin stratificare (minim5 straturi) a peretilor fosei.nu permite lichidelor ce sunt colectate in ea sa se scurga in sol sau infiltratiile din sol sa intre in statieTotodata este asigurata si o rezistenta sporita la ingropat fara amenajari speciale in soluri normale
Fosa asigură lichefierea partiala a materiilor poluante concentrate in apele uzate (gri), de asemenea asigură retinerea meteriilor solide si a deseurilor plutitoare. Asigura o pretratare eficace si o lichefiere a dejectiilor evacuate dintr-o gospodărie ce nu poate fi legată la o retea de canalizare, este indispensabilă fazei de epurare a apelor. În unele cazuri, ea poate constitui o alternativa economică de asanare a retelelor de apă din zonă.
Constructia unei statii necesită o mană de lucru calificată intretinerea fiind foarte usoara.
Fosele tip POLITAN imhoff sunt TRICOMPARTIMENTATE (au trei compartimente) concepute astfel ca să asigure imobilitatea lichidului si in consecintă să faciliteze macerarea si descompunerea materiilor solide in suspensie. Totul depinde de durata de retentie .O mai mare capacitate (timp de retentie mai mare a apei gri) a fosei ajuta la o mai buna tratare a apei uzate de la baie si bucatarie deci si o mai rara vidanjare
Materiile solide se acumulează, in primul compartiment unde suferă o descompunere in apa si gaz -cu ajutorul bioactivatorilor.Procesul de activare biologica se produce la o temperatura de peste 5 gr C . Temperatura optima la nivelul fosei ingropate După primul compartiment, un al doilea primeste lichidul decantat sub forma unui fluid balbotat (urina si apa + etc ) cu continut mare de bioactivatori, care continua sa actioneze asupra materiei organice moarte. Bioactivatorii macereaza materia solida si grasimile intr-o proportie de 98% transformandu-le in apa si gaz. Apoi trece in al treilea compartiment - zona de apa limpede si captare a apei de catre filtrul percolator(pentru tratare profunda biologica critofila), După un timp, lichidul rezultat este evacuat printr-un sistem de drenare subteran, in recipienti naturali sau canalizari usoare(mici).In drenul de percolare are loc o filtrare mai profundă, se poate afirma chiar totală, datorită patului filtrant de pamant prin care trebuie să treacă.
Utilizarea săpunurilor ordinare in cantitati normale nu afectează procesul de digestie si de asemenea detergentii din categoria “ecologici" care in prezent tind a fi singurii de pe piată. In schimb, folosirea de dezinfectanti si clor liber in cantităti foarte mari, omoară bacteriile si inhibă procesele de digestie dar o reactivare a fosei cu bioactivatori va readuce la normal procesul de macerare(ecologizare-tratare).
Fosele septice sunt agrementate tehnic de CONSILIUL TEHNIC PERMANENT PENTRU CONSTRUCTII conform legii 10/1995. Durata de viata data de agrement este de 30 de ani fara masuri speciale de intretinere, iar durata de viata reala este de peste 100 de ani.

Dimensiuni - 130x180 cm

Garantie - 60

Contacte - POLITAN PROD 97 SRL:

Telefon fix: 0214570074

Telefon mobil: 0744483455

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate