FOSA SEPTICABIOCROMA 1500

2899 RON

(Pretul contine TVA)

De la GALAXY TERMO TRADING - Pitesti

BIOCROMA 1500
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Utilizatori: maxim 10 (L.E.);
Diametru: 120;
Inaltime: 120;
Volum: 1000 L;
Fosele septice de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob a apelor reziduale care provin din instalatile civile. Ele sunt utilizate pe scara larga in realizarea de instalatii de epurare noi sau in reconditionarea instalatiilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretare utile pentru fluidizarea incarcaturii poluante a agentului de scurgere.
Principala caracteristica a foselor septice de tip IMHOFF este ca asigura in mod natural, fara substante bioactivatoare, epurarea apei uzate pana la parametrii prevazuti in norme legale, in functie de numarul de locuitori.
Procesul de fabricatie al foselor septice este foarte complex si consta in coextruziunea-suflarea polietilenei de inalta densitate, fiind utilizata tehnologie de ultima ora si materii prime de inalta calitate. Toate materialele utilizate la fabricatia foselor sunt ecologice si reciclabile.

Contacte - GALAXY TERMO TRADING:

Telefon fix: 0348445312

Telefon mobil: 0784286093

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate