BIOACTIVATOR SUNNYGLOBE CLASSIC 16 PLICURI

58,83 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SUNNYGLOBE SRL - Odorheiu Secuiesc

SUNNYGLOBE CLASSIC 16 PLICURI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SUNNYGLOBE CLASSIC - activator biologic pentru curatarea eficienta a sistemelor septice.
Functionarea necorespunzatoare a sistemelor septice este intotdeauna in stransa legatura cu lipsa totala sau partiala a bacteriilor benefice. In mod normal aceste bacterii sunt prezente in natura, dar concentratia lor este insuficienta pentru a descompune in mod eficient uriasa cantitate de deseuri produse, datorita mai ales substantelor chimice pentru curatare. Astfel infundarile devin din ce in ce mai frecvente, vor apare mirosuri deranjante si necesitatea vidanjarii mecanice va creste.
In urma tratamentului cu SUNNYGLOBE CLASSIC, din apa uzata substantele organice se descompun in apa, dioxid de carbon, gaze de azot si oxigen, nutrienti lichizi pentru sol, care pe de o parte sunt identic naturale, si pe de alta parte sunt substante inofensive asupra mediului inconjurator, astfel fosele septice devin functionale si fara miros.
Utilizarea regulata a pulberei SUNNYGLOBE CLASSIC va scuti locuitorii zonelor necanalizate de multe neplaceri si cheltuieli inutile.
Beneficiile produsului:
Asigura functionarea normala a intregului sistem de epurare.
Indeparteaza depunerile de grasimi din curatarea eficienta a sistemelor septice.
Previne infundarea campului de drenaj, scurgere
Digereaza proteinele si carbohidrantii
Contine doar ingridiente biologice naturale, nu este nici acid, nici bazic, nu deterioreaza conductele si nu dauneaza mediului inconjurator.
Elimina sau reduce considerabil mirosurile neplacute.
Reduce la minim frecventa vidanjarii mecanice, asigurand astfel cel mai economic mod de intretinere.
Utilizare:
Poate fi utilizata in fose septice si statii de epurare, deasemenea la WC-uri exterioare, in puturi de ape uzate placate cu caramida sau turnate din beton, sau in cazul apelor uzate industriale. Se recomanda pentru curatarea tevilor de canalizare, pe care s-a depus grasimea, pentru prevenirea infundarilor, poate fi utilizata de catre persoane fizice, platforme industriale, ferme pentru cresterea animalelor, instutii sanitare, distilerii de spirt, scoli, campinguri, hoteluri, restaurante, etc...
Dozaj:
Dozaj recomandat: - pentru 10000 de litri apa uzata se recomanda o punga pe saptamana. Efectele optime vor aparea doar in cazul utilizarii continue, dozajul trebuie sa fie regulat.
Pe perioade lungi de neutilizare, in cazul unor mirosuri neplacute sau infundari, dupa utilizarea unor cantitati mari de substante chimice pentru curatare, sau daca cineva din familie a luat antibiotice, sau in cazul suprasolicitarii sistemului septic: - Cate 2 pungi pe doua zile consecutive, dupa care utilizati dozajul initial recomandat.
Pentru tratamente generale de intretinere: cate o punga pe saptamana.
La WC-uri exterioare: - Inainte de folosire, dizolvati continutul celor 3 pungi intr-o galeata de apa calda. O proportie considerabila a excrementelor acumulate se va lichefia si isi va pierde mirosul neplacut. In cazul folosirii frecvente a WC-urilor exterioare, la nevoie, tratamentul se va repeta o data la doua luni.

Contacte - SC SUNNYGLOBE SRL:

Telefon fix: 0266219988

Telefon mobil: 0745706999

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate