FOSE SEPTICE ECOLOGICE (4 UTILIZATORI)

1950 RON

(Pretul contine TVA)

De la ARGOS ADVERTISING - Arad

FOSE SEPTICE ECOLOGICE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

OFERTA INCLUDE LIVRAREA LA ADRESA INDICATA !!!
GARANTAM CELE MAI MICI PRETURI DE PE PIATA LA PRODUSELE COMERCIALIZATE DE NOI!!!
- daca gasiti un alt pret mai mic decat pretul nostru, la produsele pe care le comercializam noi, intr-o oferta comerciala publica, de la oricare alt distribuitor, va garantam avelasi pret si va acordam si un discount valoric de 5% la orice alt produs achizitionat de la noi .
Fosele septice de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob, a apelor reziduale care provin din instalatiile sanitare civile sau industriale. Ele sunt utilizate pe scara larga in realizarea instalatii de epurare noi sau in reconditionarea instalatiilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretratare utile pentru fluidizarea incarcaturii poluante a agentului de scurgere. Principala caracteristica a foselor septice de tip IMHOFF este ca asigura in mod natural, fara substante de prelucrare chimica, epurarea apei uzate pana la parametrii prevazuti de normele legale, in functie de numarul de utilizatori.
Despre noi:foseptice.ro este o alternativa orientata spre client, a tuturoror companiilor de profil de pe piata romaneasca in domeniul foselor septice ecologice. Principala strategie implementata de noi, este acea de a oferii calitatea maxima a produselor dorite, la pretul cel mai mic posibil.Astfel ca, idea de fose ieftine s-a dovedit a fi de fapt cel mai satisfacator proiect pe piata romaneasca, atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi prin oportunitatea de a furniza una din cele mai vaste pachete de produse din acest domeniu de sisteme de epurare, prin furnizarea de fose septice ecologice, ministatii de epurare, statii de epurare, separatoare de ulei si hidrocarburi, separatoare de grasimi si multe alte produse ecologice, cat si prin furnizarea serviciilor aferente acestor sisteme ecologice, cum ar fi: servicii de montaj fose septice, servicii de asistenta la montaj pentru fose septice, consultanta in domeniul sistemelor de epurare a apelor menajere, servicii de mentenanta si constatare.

Dimensiuni - 107x111 cm

Garantie - 30 ani

Contacte - ARGOS ADVERTISING:

Telefon mobil: 0745221004

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate