MONARCH III 6-24X50SF M FC LUNETE VANATOARE

2899 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC PENTAGON SRL - Galati

Produsul nu mai este disponibil!
MONARCH III 6-24X50SF M FC LUNETE VANATOARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Luneta performanta pentru distante lungi cu lentila obiectiv de 50mm si factor de marire de 6a€“24x. Lentila obiectiv de mari dimensiuni dispune de tehnologia Nikon de acoperire anti-reflexie multi-strat pentru capacitati extraordinare de transmitere a luminii in intervalul extins de marire. Corpul robust, durabil dintr-o singura bucata ofera un interval generos de ajustare a devierii si inaltarii. Extraordinar pentru a vana vulpi sau alte animale daunatoare in conditii de lumina scazuta, aceasta luneta este ideala pentru cei care doresc sa scurteze munca necesara pentru situatiile complicate de vanatoare.
Date generaleGama: Monarch 3
Catare: Fine Crosshair
Factori reali de marire (x): 6-24
Diametru efectiv obiectiv (mm): 50
Pupila de iesire (mm): 2.1
Distanta ideala pentru vizualizare (mm) : 102 (la 6x)/91 (la 24x)
Diametru tub (mm): 25.4
Diametru exterior obiectiv (mm): 57.3
Diametru exterior ocular (mm): 44
Gradatie ajustare (mm/1 clic): 3,5mm@100m
Gradatie ajustare (MOA/1 clic): 1/8
Ajustare interna maxima (MOA): 30
Setare alterare (m): 45,72 pana la aˆž
Camp vizual la 100m (m): 5.6-1.4
Lungime (mm): 394
Greutate (g): 580
Detalii: Luneta performanta pentru distante lungi cu lentila obiectiv de 50 mm si factor de marire de 6a€“24x. Lentila obiectiv de mari dimensiuni dispune de tehnologia Nikon de acoperire anti-reflexie multi-strat pentru capacitati extraordinare de transmitere a luminii in intervalul extins de marire. Corpul robust, durabil dintr-o singura bucata ofera un interval generos de ajustare a devierii si inaltarii. Extraordinar pentru a vana vulpi sau alte animale daunatoare in conditii de lumina scazuta, aceasta luneta este ideala pentru cei care doresc sa scurteze munca necesara pentru situatiile complicate de vanatoare.
Functii cheie: Obiectivele cu acoperire multi-strat ofera capacitati superioare de transmitere a luminii pentru imagini luminoase, clare si culori bine echilibrate. Reticul Fine Crosshair (FC). Controlul uniform al zoomului: setarile de marire pot fi vizualizate din orice pozitie de tragere. Intervalul de marire 6a€“24x ofera performanta extraordinara pentru tinte aflate la distante lungi. Obiectiv obiect de 50 mm pentru imagini stralucitoare. Ajustare alterare focalizare laterala convenabila cu blocare, pentru a preintampina schimbarea neintentionata a setarii de alterare. Ocular cu focalizare rapida pentru o reglare extrem de facila. Protectie pentru ochi generoasa in intregul interval de marire. Ajustare precisa a reticulului: realizata in miscari cu oprire dupa fiecare 1/8 MOA. Tub cu diametru de 30 mm (Standard european). Corp robust, durabil dintr-o singura bucata, cu interval extins de ajustare a devierii si inaltarii. Spatiul generos de montare permite utilizarea cu aproape orice pusca, indiferent de calibru. Etansa si protejata impotriva aburului si socurilor cu garnituri inelare si azot in stare gazoasa pentru rezistenta sporita la intemperii. Trei tipuri de butoane pentru ajustarea devierii si inaltarii reticulului si capace incluse a€“ profil scazut, ridicat si prindere facila. Parasolar inclus: ajuta la reducerea palelor luminoase in conditii de iluminare puternica si protejeaza obiectivul de praf si ploaie.

Contacte - SC PENTAGON SRL:

Telefon fix: 0236412088

Telefon mobil: 0743108708

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate