GRACIOSA, SCARI DE INTERIOR, SCARI ELICOIDALE

12330 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la STAIRS EXPERT - Resita

GRACIOSA, SCARI DE INTERIOR, SCARI ELICOIDALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

DESCRIERE GENERALA
Scara GRACIOSA face parte din familia scarilor in spirala folosite acolo unde spatial nu permite o desfasurare in rampe lungi sau unde se doreste un efect artistic si de design.
Aceste scari sunt elegante si gratioase - dupa cum le spune si numele, si sunt realizate dintr-o combinatie ingenioasa de lemn cu metal.
Forma deosebita a treptelor, asemanatoare cu paletele unei turbine confera un efect deosebit de design si imaginatie.
Treptele sunt realizate din lemn de esenta tare (fag), ales cu grija si finisat, intr-o varietate de culori si sunt dispuse decalat pe o spirala cilindrica cu un pilon central cu distantiere din lemn ce permit obtinerea inaltimii dorite.
Balustrada este realizata din metal cu balustrii lamelari uniti de bare din inox si mana curenta flexibila realizata dintr-un material special.
Configuratii
Fiind prin esenta o scara in spirala, GRACIOSA se poate configura doar astfel, avand nevoie de un gol rotund in tavan cu un diamentru cu 50 mm mai mare decat diametrul sau exterior.
Se executa standard la diametrul de 1200, 1400, 1600, (mm) si inaltimi variabile.
Recomandari
Scara GRACIOSA se recomanda acolo unde se doreste o economie de spatiu si se asorteaza foarte bine cu un interior modern, tineresc chiar sportiv, vioi si luminos dand gratie si distinctie ambientului

Garantie - 1

Contacte - STAIRS EXPERT:

Telefon fix: 0255212140

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate