DESIREE D, SCARI INTERIOARE

13200 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la STAIRS EXPERT - Resita

DESIREE D, SCARI INTERIOARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descriere generala
Scara traditionala, realizata in intregime din lemn de esenta tare ( fag), finisata intr-o gama larga de culori. Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe amandoua partile, cu sau fara contratreapta, conduce spre o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta. Optional in trepte se pot introduce spoturi luminoase cu intensitate reglabila dintr-un potentiometru, ceea ce confera distinctie si confort in utilizarea pe timp de noapte.
Balustrada este in intregime din lemn cu balustri frezati sau strunjiti.
Configuratii
Scara DESIREE D se poate configura in aproape toate felurile posibile, de la rampa dreapta simpla la forme de L , U , C sau chiar spirala patrata cu intoarceri simple cu podest sau din 3 trepte pentru economie de spatiu.
Recomandari
Scarile traditionale din lemn din gama DESIREE sunt foarte potrivite in spatii largi care le pun in valoare frumusetea deosebita si intr-un ambient cu décor clasic unde completeaza designul interior conferind caldura si culoare

Garantie - 1

Contacte - STAIRS EXPERT:

Telefon fix: 0255212140

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate