SCARI INTERIOARE DESIREE, STAIRS-EXPERT

0 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la BONA DEA STAIRS - Resita

SCARI INTERIOARE DESIREE, STAIRS-EXPERT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Din iunie 2010, toate produsele Stairs Expert se pot achizitiona direct de la producator la pret de fabrica, in egala masura scari de interior personalizate dupa dimensiunile si alegerea clientilor sau componente pentru scari si placari de scari.
Scara clasica, in intregime din lemn, eleganta si moderna cu 1 vang modular.
Scara traditionale, realizate in intregime din lemn de esenta tare ( fag), finisata intr-o gama larga de culori.
Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe o singura parte, cu sau fara contratreapta, ajungandu-se la o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta.
Optional in trepte se pot introduce spoturi luminoase cu intensitate reglabila dintr-un potentiometru, ceea ce confera distinctie si confort in utilizarea pe timp de noapte.
Balustrada este in intregime din lemn cu balustri frezati sau strunjiti.
Desiree-ul S fara contratreapta este o versiune de baza , economica, care prin forma aerisita imbina perfect clasicul cu modernul satisfacand atat asteptarile si dorintele clasicilor-traditionalisti cat si ale celor care apreciaza modernul, noul , tinerescul.

Garantie - 36 luni

Contacte - BONA DEA STAIRS:

Telefon fix: 0255212140

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate