INCHIDERI TERASE CU STICLA GLISANTA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la INCHIDERI TERASE SI BALCOANE - Bucuresti

INCHIDERI TERASE CU GEAMURI GLISANTE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Inchideri terase cu sticla glisanta geamuri glisante prin sistemul Todocristal! Cand vorbim de inchiderea unei terase(va stam la dispozitie si cu inchiderea teraselor cu prelate transparente cu capse si bride si casetate) ne gandim, in principal, la mai multe aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere. Acestea se refera la avantajele pe care ni le ofera mecanismele sau sistemele de inchidere a unei terase, fie ca este una din curtea noastra sau a unui restaurant.


Inchideri terase cu sticla glisanta, o solutie de succes


O terasa inchisa cu sticla glisanta (culisanta) are o multitudine de avantaje fata de un sistem de inchidere clasic. In primul rand este aspectul, geamurile sau ferestrele culisante ale sistemului Todocristal sunt perfect transparente si nu au rame care sa obtureze vederea.
Acest lucru face ca experienta unei zile insorite sa fie cu mult mai frumoasa datorita faptului ca ne putem bucura de privelistea ce ne-o ofera curtea sau gradina. Fara rame sau alte elemente care sa ne obtureze privelistea. Acelasi sistem il putem oferi si pentru inchiderea balconului.
Un alt avantaj al inchiderii teraselor cu geamuri glisante este cel al culisarii acestora pe intreaga suprafata acoperita. Pur si simplu puteti strange (ca un acordeon) toate ferestrele glisante intr-un singur loc (in margine) si sa ramaneti cu terasa complet descoperita.


Inchideri terase cu sticla glisanta, protectie impotriva intemperiilor


Insa cand vin intemperiile de orice fel, ninsoare, ploaie, vand puternic, avem nevoie de un sistem care sa protejeze etans terasa. Sistemul Todocristal cu geamuri glisante se achita cu succes si de aceasta sarcina, datorita protectiei de care dispune, sistemul este perfect etans. Prin urmare, va puteti bucura fara probleme de o terasa inchisa, atat vara cat si iarna. Pentru mai multe detalii despre avantajele sistemului de inchidere a teraselor cu ferestre glisante accesati site-ul www.inchideriterase.ro!


Contacte - INCHIDERI TERASE SI BALCOANE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate