PLASTIC TRANSPARENT INCHIDERI TERASE

1200 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SISTEME DE UMBRA SRL - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
PLASTIC TRANSPARENT INCHIDERI TERASE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ruloul cu plastic transparent cu carcasa imita geamul si protejeaza balcoanele, terasele, foisoarele sau orice alt spatiu de zapada, frig, ploaie, curenti de aer, praf, si ofera un climat placut pe timp de iarna. cu o grosime de 0.8 mm si o etansare pe tavan si pe perete, ruloul cu plastic transparent retine caldura in locurile unde se folosesc surse de caldura, iar datorita transparentei te poti bucura de frumusetea iernii dar si de confortul de a sta relaxat intr-un mediu calduros!
Acest plastic transparent este retractabil, rularea se face pe un tambur in care se aduna plasticul inchis intr-o carcasa, ghidad de picioare laterale toata partea metalica fiind de aluminiu si poate fi in diferite culori, astfel pe timpul verii puteti elibera complet spatiul protejat iar ruloul cu plastic transparent devine invizibil in contrast cu constructia pe care e amplasat, prin urmare pe timp nefavorabil aveti un spatiu calduros, protejat de intemperiile vremii, iar pe timp frumos veti avea un spatiu deschis in aer liber doar prin simpla actionare a sistemului de retractare a ruloului cu plastic transparent.
Pretabil in special teraselor comerciale, ce-si doresc extinderea activitatii si pe timp de iarna.

Garantie - 5 ani

Contacte - SC SISTEME DE UMBRA SRL:

Telefon mobil: 0751625967

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate