TERASA DIN LEMN 11394

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GABINVEST SRL - Alexandria

TERASA DIN LEMN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii produs

Odata cu sosirea verii, terasa unei case devine locul ideal pentru cafeaua de dimineata, ceaiul de pranz sau pentru petrecerea timpului alaturi de familie.
Nu uitati ca terasele sunt ideale pentru amenjare deoarece acest lucru poate fi de cele mai multe ori ieftin si foarte usor.

Aproape orice spatiu exterior poate fi transfomat intr-o camera in aer liber ce va poate reflecta personalitatea. O terasa necesita structura unei camere interioare pentru a asigura intimitate si confort.

In momentul in care terasa este amplasata in fata casei, aceasta este primul spatiu care te intampina. De aceea, ea trebuie sa fie amenjata si decorata intr-un mod primitor.
O alta categorie de oferte se refera la amenajarea si mobilierul pentru terase si restaurante, oferta noastra incluzand o colectie bogata de proiecte de pergole si terase foarte cochete.

Clientii nostrii vor fi cu siguranta atrasi de fiecare data de design-ul lor inconfundabil.
Noi va punem la indemana cateva solutii de amenajare a teraselor dumneavoastra, dupa cum puteti vedea si in galeria de imagini.

De asemenea putem crea o solutie pentru amenajarea teraselor si dupa modele propuse de dumneavoastra, de arhitectii dumneavoastra sau alte surse.

Conditia este sa ne puneti la indemana fotografii, schite, planuri, dupa caz.

Din punct de vedere tehnic, folosim lemn uscat din esenta de rasinoase, la cerere, si din lemn stratificat, mai ales atunci cand se doreste un finisaj deosebit.

Finisajul se poate obtine in diverse nuante de culori cu impregnanti si vopsele pe baza de apa oferite de ICA Italia, cu protective indelungata asupra lemnului impotriva fungiilor, intemperii sau UV.

Solutiile de acoperire sunt nelimitate, atunci cand se doreste acest lucru.

Acelasi lucru putem spune si despre pardoseli, firma Gabinvest va pune la dispozitie diferite solutii, de la dusumea de rasinoase pina la parchet de exterior tip decking in diferite forme si modele, cu tratamente special ce pot rezista pina la 80 de ani.

Daca toate acestea v-au convins, atunci nu ezitati sa ne contactati.

Garantie - 2 Ani

Contacte - GABINVEST SRL:

Telefon fix: 0784222488

Telefon mobil: 0784222488

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate