PIATRA CUBICA GRANIT GRI ANTRACIT FATETATA 10 X 10 X 5 CM (1 TONA = 7-8 MP)

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
PIATRA CUBICA GRANIT GRI ANTRACIT FATETATA 10 X 10 X 5 CM (1 TONA = 7-8 MP)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Piatra cubica face parte dintre acele amenajari exterioare care influenteaza radical ambianta. Piatra cubica din granit 'fatetata' are stil, rezistenta si o personalitate puternica, atat prin griul antracit, cat si prin finisaj. Reprezinta o excelenta solutie pentru spatiile publice: piete, alei pietonale, parcuri, ronduri etc., dar functioneaza la fel de bine si in cadrul proprietatilor private la pavarea gradinilor sau a intrarii in garaje etc.

Pavajele din piatra cubica inseamna confort si adaptarea organica la ambient. Cu o superba structura granulara, in tonuri variate de gri cu finisaj natur + fatetat lateral, pavajele din piatra cubica produse din granit gri antracit reprezinta solutia ideala in realizarea aleilor pietonale. La fel de potrivite sunt si pentru terasele exterioare, intrari in garaje etc. In cazul proiectelor de amenajari publice, piatra cubica din granit gri antracit se potriveste perfect spatiilor destinate traficului greu, precum bulevarde, parcuri, ronduri, piete etc. Piatra cubica se monteaza pe pat de nisip sau pe sapa semiumeda.

Se recomanda impermeabilizarea dupa montaj cu LTP Mattstone sau, pentru un plus de culoare, cu LTP Color Intensifier (vezi categoria ”Solutii tratare si curatare”)!

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate