GRANIT PADANG YELLOW (AUR DESERT) BUCEARDAT 60 X 30 X 2.5 CM

167 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

GRANIT PADANG YELLOW (AUR DESERT) BUCEARDAT 60 X 30 X 2.5 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Noua vedeta intre produsele PIATRAONLINE! Proiectele ce necesita rezistenta la trafic greu au de acum un nou partener in care se combina in mod eficient rezistenta si eleganta. Vorbim deci de pavajul exterior din granit Padang Yellow cu finisaj buciardat (finisaj antiderapant) si groasa de 2,5 cm. Finisajul prin buciardare ofera placilor doua avantaje incontestabile: aderenta mare si pastrarea culorii naturale a pietrei. Aceste placi din granit Padang Yellow (Aur Desert) cu finisaj buciardat se pot utiliza pentru pavaje cu trafic mediu si greu, terase acoperite si neacoperite, dar si pentru marginile piscinelor, la realizarea treptelor exterioare sau a placarilor verticale de garduri si socluri. Avand o grosimea optima, se poate utiliza la fatadele cu sistem ventilat (nu au canelurile necesare, dar se pot executa la cerere).

Montajul rapid si usor: pe sapa semi-umeda sau direct cu adeziv pe strat suport de beton. Culoarea galben-aurie (yellow – galben) a acestor placi din granit Padang Yellow se armonizeaza perfect cu stilurile elegant, mediteraneean sau clasic, atat pentru marile proprietati rezindentiale, cat si pentru spatii de mai mici dimensiuni, care vor deveni acum si mai cochete. Oriunde ar fi prezente, in zone private sau publice, aceste placi de granit Padang Yellow buciardat vor aduce o stare de relaxare si incredere, dublata de un rafinament descoperit inca de la prima privire.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate