GRANIT PADANG YELLOW (AUR DESERT) FIAMAT 60 X 30 X 1.5 CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
GRANIT PADANG YELLOW (AUR DESERT) FIAMAT 60 X 30 X 1.5 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un granit superb, constant si usor de asortat in special in proiectele private, perfect pentru pavaje exterioare de scari, terase si alei pietonale. Fiamarea asigura aniterapare, in cazul in care se doreste sporirea culoarii, aplicati LTP Color Intensificator.

Granitul inseamna rezistenta si eleganta. In cazul granitului Padang Yellow cu finisaj fiamat, acesta transfera reflexiile stranii si subtile ale desertului asupra oricarei amenajari arhitectonice: cladiri rezidentiale, institutii, mari spatii comerciale, cafenele etc. La exterior, acesta poate fi placat vertical sau orizontal, asigurandu-se prin omogenitatea culorii un puternic impact vizual. Fiamarea reprezinta un finisaj ce confera aderenta fiecarei suprafete placate. Acest granit Padang Dark este ideal in placarea teraselor acoperite si neacoperite, pavajelor exterioare, aleilor pietonale pana in cazul spatiilor umede (saune, piscine, dusuri etc.), in conditiii de trafic intens.

Montajul se poate realiza cu rosturi sau fara, in functie de design-ul dorit. Dupa montaj recomandam aplicarea solutiilor profesionale LTP. 

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate