DALE PAVAJ - PALERMO (MARMURA ANTICHIZATA)

21 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la STAR STONE SRL - Oradea

DALE PAVAJ - PALERMO (MARMURA ANTICHIZATA)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dalele de pavaj modulare marmura antichizata


Dalele pavaj Star Stone sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat. Dalele Palermo, Arvore au caracterisiticile superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice si de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora rezultant o suprafata unica.
 

Tipul de piatraModul francez Greutate Culori disponibile
Marmura AntichizatContine 3 piese
20x20x3 cm (Lxlxi)
20x40x3 cm (Lxlxi)
40x40x3 cm (Lxlxi)
70 kg / m2.Alb, Beige, Smoke, Noche
 

Fie ca e vorba de alei, terase, zone pietonale, de agrement, in gradina sau in jurul piscinei Star Stone va pune la dispozitie mijloacele necesare pentru a aduce la viata ideiile dvs. de amenajare peisagistica.


Dalele Star Stone incorporeaza tehnologii precum "StarStone Power", "StarStone Protect" si "StarStone Clean"

StarStone Power asigura rezistenta de neegalat a produselor noastre datorita folosiri in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultant produse extrem de rezistente si durabile.

Dalele Star Stone incorporeaza tehnologia "StarStone Protect" in cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. StarStone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si la cicluri inghet -- dezghet.

Combinat cu tehnologia StarStone Clean in cadrul procesului de productie se aplica un strat de protectie pe suprafata pavajului fapt ce ii sporeste rezistenta si mai mult. Rezultatul : produsele StarStone se pastreaza curate mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. indepartarea petelor, gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara.

In plus, StarStone Clean protejeaza pavajul impotriva inghetului, acesta pastrandu-si frumusetea pentru un timp indelungat. Indepartarea facila a frunzelor cazute, a petelor de vin, ulei etc. Pavajul isi pastreaza aspectul natural pentru multi ani. Reducerea riscului de aparitie a eflorescentelor. Proprietati antiderapante Reducerea riscului de decolorare. Rezistenta sa inghet si sare de degivrare. Rezistenta ridicata la intemperii. Produsele pe care le alegeti pentru decorarea terasei sau a gradinii dumneavoastra reprezinta o decizie pe termen lung, de aceea este esential sa beneficiati de cea mai buna consultanta. Pentru a va oferi solutia optima de amenajare, colaboram cu firme din domeniul peisagisticii, precum si din domeniul constructiilor.

Contacte - STAR STONE SRL:

Telefon fix: 0259422088

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate