PAVAJ BEHATON

33 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la SC PARASCHIV SNC - Bals

PAVAJ BEHATON
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pavajele din aceasta clasa sunt realizate prin tehnologia de vibro-presare, tehnologie care impreuna cu utilizarea aditivilor speciali le asigura un comportament conform standardelor de fabricatie, la toate incercarile la care acestea sunt supuse.
Pigmentii utilizati la colorarea stratului de uzura rezolva problema stabilitatii in timp a culorii, aceasta nefiind afectata de expunerea la radiatiile ultraviolete.
Forma lor, asa cum veti vedea, le confera atat proprietati autoblocate, bucurandu-va de toate avantajele acestora, stabilitate foarte buna, comportament foarte bun la traficul intens si greu, incarcari mari, cat si o integrare fireasca, armonioasa, in arhitectura constructiilor.
Nervurile tehnologice asigura un drenaj eficient al pavajelor realizate cu pavele din aceasta clasa.
Recomandam utilizarea pavelelor din aceasta clasa pentru realizarea trotuarelor, statii de distributie combustibili, spatii comerciale, parcari, strazi acces, dar si pentru curti, alei parcuri, piete publice si multe alte locuri.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC PARASCHIV SNC:

Telefon fix: 0249452580

Telefon mobil: 0723244786

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate