CERTIFICAT ENERGETIC - AIA PROIECT

2 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la AIA PROIECT - Bucuresti

CERTIFICAT ENERGETIC - AIA PROIECT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Prin un certificat energetic (certificat de perfomanta energetica) se identifica principalele trasaturi termotehnice ale unei cladiri precum si ale instalatiilor acesteia.

Dupa efectuarea analizei termice a cladirii, in cadrul certificarii energetice se analizeaza rezultatele obtinute si se gasesc solutii eficiente atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere financiar pentru a reabilita si moderniza constructia si instalatiile aferente ei pentru o mai buna eficienta termica si se pune la dispozitie un certificat energetic (denumire completa certificat de performanta energetica)..

Aceste solutii, precum si o serie de alte recomandari privind alegerea celei mai bune optiuni vor fi prezentate intrun certificat energetic, care reprezinta elementul cheie al intregului proces de certificare.

Un certificat energetic furnizeaza urmatoarele informatii:

Auditorul care emis prezentul certificat energetic;
Principalele caracteristici energetice ale proprietatii certificate;
Detalii tehnice grupa si nota energetica furnizata prin certificat energetic;
Alte date importante in procesul de certificare energetica.

La incheierea contractului de vanzare-cumparare, proprietarul este obligat sa ii dea cumparatorului certificatul energetic in original.

De asemenea, la data inregistrarii contractului de vanzare-cumparare, respectiv de inchiriere, proprietarul este obligat sa depuna la organul fiscal competent o copie a certificatului energetic.

Certificatul de performanta energetica este intocmit pentru cladirile care se construiesc, se vand, se inchiriaza sau sunt supuse renovarilor majore.

Contacte - AIA PROIECT:

Telefon fix: 0722494447

Telefon mobil: 0722494447

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate