DESIGN INTERIOR APARTAMENT 3 CAMERE CONSTANTA

18 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR APARTAMENT 3 CAMERE CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem firma specializata in servicii profesionale de design interior pentru case, vile si spatii comerciale in Constanta. Pentru un concept de design interior in Constanta ne puteti contacta prin intermediul siteului web Nobili Interior Design. Culorile care vor predomina pot fi cele neutre, insa pentru cei care iubesc culorile tari, se poate opta pentru o bucatarie mai colorata de pilda. Pentru podeaua din bucatarie, se recomanda tot un parchet din lemn masiv, iar pentru mobilier daca se opteaza tot pentru acel stil contemporan, mobilierul din mdf este o optiune ideala. Bineinteles daca vorbim de un stil contemporan, designerii se vor orienta spre materiale precum sticla si finisaje cu un accent metalic pentru corpurile din bucatarie. Cuptorul, plita si alte accesorii in bucatarie ar trebui sa fie cele din gama Smeg-Franke, deoarece le permite expertilor sa le incorporeze cu usurinta in mobilierul ales. In cazul unui stil contemporan pentru un apartament cu 3 camere, nu trebuie sa lipseasca elementele cu o nota artistica precum tablouri sau niste covoare atipice care vor completa intreaga alura moderna a acestui apartament cu 3 camere.
Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata.

Dimensiuni - 158 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate