DESIGN INTERIOR CONSTANTA

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Majoritatea proiectelor de design interior realizate de firma noastra sunt pentru case si vile in Constanta.Mai intai trebuie sa punctam faptul ca designul interior pentru o casa moderna sau clasica presupune mult spatiu, luminozitate, senzatia de libertate si pofta de viata. Toate acestea pot fi evidentiate cu ajutorul unui joc simplu si in acelasi timp original si foarte atractiv de culori. Daca designerii recomanda pentru pereti albul si asta pentru ca se sporeste senzatia de spatiu, tot ei spun ca parchetul ar trebui sa fie intr-o nuanta inchisa. De asemenea, pentru draperii, carpete sau unele corpuri de mobilier se recomanda alegerea culorilor deschise care va reprezinta. Rosu pentru persoanele vesnic indragostite, verde pentru cele indragostite de natura, albastru pentru sufletele in cautare de liniste si libertate.
Armonia culorilor alese, reparizarea lor in locuinta ta, ar trebui facuta de un specialist in design interior. Acesta vei ocoli situatiile neplacute in care totul poate sa apara o explozie de culoare ce oboseste ochiul si stirbeste orice urma de mister si eleganta. Astfel lasa-ti imaginatia sa se exprime colorat si bucura-te de o oaza de frumusete si libertate chiar in locuinta ta, lasandu-ti dorintele pe mainile unui designer specialist care va aduce modernismul acasa la tine.

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate