DESIGN INTERIOR APARTAMENT NEW CLASIC CONSTANTA

20 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR APARTAMENT NEW CLASIC CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Design interior apartament new clasic de lux realizat de Nobili Interior Design in Constanta.
Proiectul final de design interior a fost pus in practica cu materiale de calitate importate de la cele mai renumite firme de profil:mobila de lux Italia,parchet triplustratificat Kahrs ,candelabre Kahrs,aplice Orion,spoturi Austria,profile decorative de tavan Niky Decor,materiale textile,perdele si draperii de lux.
Designul grafic. Motivele grafice sunt cele care domina si care se imbina cu niste creatii artistice moderne. Efectul produs este unul garantat.

Stilul sic. Efectele de iluzie optica sunt cele care domina acest stil in care sobrietatea este de miza pentru acest stil la nivelul culorilor. Tapetul satinat sau cel de catifea sunt luate drept modele si vin cu o eleganta si cu o discretie pentru incaperile din apartament.

Stilul bucolic. Animalele si florile exotice sunt cele care sunt reprezentative pentru acest stil. Se potriveste de minune cu un mobilier mai delicat.

Lemnul - pentru un decor calduros si convivial. Pe lista amenajarilor interioare pentru apartamente se afla si lemnul care ocupa un loc de cinste. Poti miza pe lambriuri, pe un parchet din lemn sau din lemn exotic pentru a conferi unui apartament efectul dorit.

Brutul si naturalul sunt si ele doua valori sigure. Tadelakt, var sau beton ... iata materialele care se prezinta sub diferite forme si se potrivesc cu orice stil.

Gresia, parchetul sau dalele sunt cele pe care te poti baza iar tendinta este cea a naturalului, a nuantelor de alb si negru. Dar te poti juca si cu degradeurile, cu amestecurile si cu tusele de culoare.

Dimensiuni - 1 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate