DESIGN INTERIOR CASE DE LUX

19 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

DESIGN INTERIOR CASE DE LUX
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru a alege designul special pentru locuinta noastra, pentru a ne preta la ultimile tendinte in materie de design interior si in acelasi timp pentru a pastra nota personala si traditionala, pentru a alege luxul dar pentru a evita exagerarea, pentru a fii originali si in acelasi timp pentru a ne pastra distina simplitate, trebuie sa apelam la serviciile unui designer de interior. Acesta ne va asculta dorintele, ne va impartasi din cunostintele sale, imbinand personalul cu arta frumosului, alegand cele mai de calitate materiale, cele mai distinse culori si texturi si astfel ajutandu-ne sa ne amnejam locuinta in modul dorit.
Atunci cand ne referim la lux, trebuie sa facem o remarca. Luxul nu trebuie confundat cu grandoarea. Luxul se exprima prin lucruri simple dar pretioase.Luxul presupune spatiu, luminozitate, originalitate, noutate dar si traditional. Materiale fine, mobila de calitate, culori speciale, obiecte decorative ingenioase.

Dimensiuni - 250 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate