AMENAJARI, DECORATIUNI INTERIOARE APARTAMENTE

12 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

AMENAJARI ,DECORATIUNI INTERIOARE APARTAMENTE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Amestecul de stiluri este foarte in voga. Mobilier hibrid, obiecte de decor de diferite stiluri, sunt cele care iti vor revitaliza apartamentul. O tendinta care te ava ajuta sa vii cu o amenajare unica, cu o nota personala, cu o nota eleganta si originala. Iti poti crea propriul tau stil.

Albul si negrul si motivele lor, motivele inspirate din calatorii, influenta unor anumite epoci, un design eco. DIY, betonul, florile... sunt in mare liniile care conduc amenajrile interioare apartamente. Un amestec de industrial si de artizanal. Obiectele de decor design in care se amesteca materialele brute si finisajele cu mana se imbina cu cele din beton sau din metal si cu cele cu tuse etnice sic.

Un spirit arty. Colajele sau tesaturile cu iluzii optice inspirate din maestrii artei abstracte sau motivele geometrice arata cel mai bine pe un perete intr-un apartament.

Carourile sub toate formele lor. O tendinta care vine cu mai multa lumina si cu umor in amenjarile interioare apartamente. O frumoasa tusa de prospetime. Cei mai conservatori se pot juca cu insertii de culori mai vibrante.

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate