CONSTRUCTIE CASA LA CHEIE- MANOPERA|MATERIALE|GARANTIE

485 EUR

(Pretul contine TVA)

De la Constructorul De Case Trainice - Constanta

Produsul nu mai este disponibil!
CONSTRUCTIE CASA LA CHEIE- MANOPERA|MATERIALE|GARANTIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Servicii profesionale de construcții civile!

Construcție imobil La Cheie manopera & materiale premium cu livrare pe șantier !

Proiectul complet: arhitectură|structură|instalații electrice|instalații sanitare și incălzire livrat gratuit cu costuri ZERO euro/lei !
Pachetul de construcție La Cheie Avantgarde oferă absolut toate etapele documentației,a proiectului gratuit,urmate de un buchet consistent de materiale pentru structura imobilului,finisajele interioare-exterioare,cu un raport calitate-preț echilibrat pentru un imobil ce urmează a fi construit.
Asigurăm constant,absolut toată logistica necesară pe parcursul derulării șantierului, fără a angaja clientul/beneficiar in alte scopuri (pentru inchirierea or cumpărarea anumitor cerințe de șantier) decat la plata etapelor din contract.

Pachetul La Cheie Avantgarde prezintă următorul conținut:
– Consultanță gratuită;
– Studiu geotehnic pe terenul unde va fi edificat imobilul Bonus/Costuri Zero;
–Proiect structură imobil, arhitectură,instalații sanitare/termice/electrice Bonus/ Costuri Zero;
– Obținerea de documente in numele clientului beneficiar:
a)pregătire dosar / depunere/ridicare certificat urbanism;
b)pregătire dosar/depunere/ridicare avize necesare obținerii autorizației de construcție;
c)pregătire dosar/depunere/ridicare a autorizației de construcție și imprejmuire. Taxele aplicate de avizatori vor fi suportate de către clientul beneficiar.
– Organizare de șantier:poziționare/trasare topo și montarea bornelor de nivel cu inginer topometrist, a imobilului ce urmează a fi construit;
– Execuție structură de rezistență urmărită pe parcurs de personal calificat,lincențiat:

Infrastructura imobil (cota zero):
-Utilaj buldoexcavator pentru săpături mecanizate,taluzare cu mai compactor mecanic; eventual demolare sau transport pămant rezultat din săpătură,după caz. Pozarea și montajul țevilor de canalizare și racord apă, montaj fier beton,montaj cofraje Doka-Tego-Rășinoase,turnare beton stație pompabil ,vibrat cu aparatul din dotare;conform cerințelor din proiect.

Suprastructură imobil (parter/etaj-e/mansardă):
-Cadre din beton armat, structură portantă, semiportantă,mixtă:montaj fier beton, folosind cărămidă Wienerberger Porotherm sau Bca respectand normativul CR6. Opțional/Contra-cost se poate monta Porotherm Termoplus 36,5 cm cu inserție de vată minerală bazaltică.Mortar de zidărie recomandat si livrat de producătorul zidăriei Wienerberger M50.

– Montaj cofraje Doka-Tego-Rășinoase,turnare beton stație pompabil conform mărcii din proiect,vibrat cu aparatul din dotare;conform cerințelor din proiect.
a).in cazul acoperișurilor plane( terase inversate):
-Termoizolație cu polistiren EPS 90,turnare beton de pantă pompabil,aplicare amorsă bitumoasă,montaj membrană bitumoasă cu rol de difuzie și vapori,aplicare membrană cu ardezie și armătură 250 gr,marca Mapei,geotextil,deflectoare,scurgeri pluviale speciale iar pe aticuri se montează tablă cu picurător,culoare la alegere-vopsit electrostatic;

b).in cazul acoperișurilor cu pantă:
1) Standard montaj șarpantă din rășinoase,aplicare tratament anti-carii și ignifugare,montaj invelitoare tip tablă si accesorii marca Ruukki modelul Monterrey sau Ruukki Tablă Prefălțuită.
2) Opțional pentru invelitorile din țiglă propunem țigla ceramică intreg sistemul marca Tondach din familia grupului Wienerberger sau țigla din beton intreg sistemul marca Bramac;

Pozare și montaj instalații
a).Traseu instalații sanitare apă rece/apă caldă,instalații termice țeavă folosind Pex-A marca Tiemme; traseu canalizare/fosă/ministație epurare țeavă marca Valrom.
b).Centrala termică de top marca Vaillant sau Buderus și calorifere tip panouri oțel marca Vision cu robineți Tiemme.În cazul inexistenței rețelei de gaze in zonă, propunem centrala electrică de top marca Vaillant.
c).Opțional se poate monta intreg sistemul de incălzire in pardoseala cu cititoare de temperatură in fiecare cameră in parte folosind marca Tiemme.
d).Opțional, se poate monta șemineu cu focar din fontă import Franța și coș de fum Wienerberger .
e).Opțional:Răcoare pe timp de vară fără zgomot și praf !:
-Pentru un confort de răcoare premium pe timpul verii,opțional se poate monta sistemul inteligent de răcire prin tavane marca Uponor Renovis,care emană răcirea uniformă|radiantă,la temperatura dorită printr-un ciller montat la exterior sau prin montajul unei pompe geotermale ce poate asigura inclusiv incălzirea imobilului prin pardoseală.
f) Pozare și montaj Instalații electrice:cablu,doze, prize, intrerupătoare, tv-video, internet, (modulare) tablou cu siguranțe marca Legrand sau Gewis;

Șape
– turnate pompabil prin utilaj mecanizat și finisaj elicopterizat astfel suprafața devine perfectă;

Tencuieli Interioare pereți:
a).profile/colțare,tencuieli aplicare mecanizată Baumit Ratio Glatt pe bază ipsos tencuiala este aplicată cu mașina de tencuit,materialul este foarte rezistent la aburi, ingheț,fisuri cu excepția băilor unde se va aplica tencuiala mecanizată pe bază de var-ciment marca Baumit MPi-25.
b).altă variantă sunt plăcile de tencuială uscată montate pe structură metalică sau lipite cu adeziv pe zidăria interioara,marca Rigips Saint-Gobain.
c).finisaje Standard Aplicare amorsă și var lavabil de culoare albă marca Baumit Divina Professionell . Finisaje Opționale se pot efectua contra cost finisaje decorative profesionale Stucco Venetiano| Decape|Spatula Stuhhi|Travertino, model și culoare la alegere.

Interior tavane:
a).montaj plăci din tencuieli uscate montate pe structură metalică de o,6 marca Rigips Saint Gobain;gleturi de egalizare și finisaj Rigips Rimano-Saint Gobain.
b).finisaje Standard aplicare amorsă și var lavabil de culoare albă marca Baumit Divina Professionell. finisaje Opționale se pot efectua contra cost finisaje decorative profesionale Stucco Venetiano| Decape|Spatula Stuhhi|Travertino,model și culoare la alegere;

Ferestre,uși exterioare din tamplărie pvc,uși de garaj:

a).Montaj Standard
Profil Pvc Salamander Streamline 76 Plus
-profil cu 7 camere de aer in secțiune și adancime de montaj de 76 mm.
-profil clasa A, pereți exteriori de 3 mm grosime.
-cercevea dreaptă/ rotunjită la exterior
-armatură din oțel zincat de 2 mm grosime, rectangulară pe toc.
-feronerie germană ROTO NT de top:sistem antiefracție,sistem microventilație, inchideri suplimentare, manere secustice ROTO
-geam termoizolant dublu 24 mm sau triplu de 40 și 44 mm in diverse combinații
-profile albe,imitație lemn,nuanțe standard și nonstandard

b).Montaj Opțional Propunem:
1.Profil PVC – Salamander BluEvolution 92
-profil cu 6 camere de aer in secțiune și adancime de montaj de 92 mm.
-profil clasa A, pereti exteriori de 3 mm grosime.
–cercevea dreapta/ rotunjita la exterior
-armătura din oțel zincat de 2 mm grosime, rectangulară pe toc.
-feronerie germana ROTO NT de top:sistem antiefracție,sistem microventilație, inchideri suplimentare,contra acționare greșita,manere secustice ROTO
-geam termoizolant triplu 52 mm in diverse combinații
-profile albe,imitație lemn ,nuanțe standard și nonstandard

2.Profil ALUMINIU – marca ALUMIL S60
-profil din aluminiu cu rupere termică,cu lățime toc 76.5 mm și lățime cercevea 84.mm
-rupere de punte termică de 38.mm poliamid
-izolare termică excelentă de pană la 0.98 W/MPK ,rezultata din realizarea ruperii de punte termica cu ajutorul poliamidelor de 38.mm și a profilelor de inserție speciale din poliuretan
-cercevea dreapta/ rotunjită la exterior
-geam termoizolant triplu 44.mm in diverse combinații
-profile albe, imitație lemn sau vopsite Ral
c).Ușă de garaj basculantă standard marca Alexiana Group; Opțional se poate monta ușă de garaj secțională pe dimensiuni personalizate folosind sistemul cu deschidere|inchidere electrică prin telecomandă marca Alexiana Group;

e).Uși de interior:
1.Standard fabricație Polonia,de culoare albă model Londra marca Porta;
2.Opțional-contra cost fabricație Germania de culoare albă marca Grauthoff .

Exterior Fațade și soclu imobil:

a).Termosistem Standard Pachetul Adeplast+:
-termosizolarea fațadei cu polistiren ignifug cu grosimea de 10.cm EPS 80+,adeziv și masă de șpăcluire Polistirol Premium,dibluri,plasă din fibră de sticlă pentru armare 160g/m2,profil pvc cu plasă. Finisaje de excepție folosind grund pentru tencuiala decorativă și tencuială decorativă marca Aeria Plast Porus-X Adeplast tencuială decorativă premium drișcuită (1,5mm) sau zgariată (2,00mm), de culoare albă.

-termoizolarea soclului cu polistiren Zentyss-Xps Adeplast și hidroizolarea fundațiilor cu Mapei Plastimul. Finisaje aplicare de excepție folosind tencuiala de soclu MosaicPlast Adeplast.

b).Termosistem Opțional Pachetul de top Baumit StarTherm:
-polistiren expandat grafitat cu grosimea de 10.cm-EPS 80 ce este cu 23% mai eficient decat varianta standard,adeziv și masă de șpăcluire Baumit StarContact White,dibluri StarTrack Red,plasă din fibră de sticlă pentru armare Baumit StarTex,profil/colțar pvc cu plasă marca Baumit Star. Finisaje de excepție folosind grund Baumit Premium Premier și tencuială decorativă Baumit SilikonTop tencuială decorativă premium 2,00mm, de culoare albă.
-termoizolarea soclului cu polistiren Baumit-Xps și hidroizolarea fundațiilor cu Mapei Plastimul. Finisaje aplicare de excepție folosind tencuiala de soclu Baumit MosaikMix.

Obiecte iluminat & aparataj
– tip aplice tip plafonieră de tavan marca Technolux sau Sigma la alegere din cataloagele existente; intrerupătoare,prize tv, internet tip modulare marca Gewis sau Lengrand;

Obiecte sanitare baie parter și sau etaj/e:

a)Pachet Standard format din:
-rezervor ingropat cu cadru SANICA 100 (izolat anticondens) +plăcuță de comandă dublă SAN100 Oval, vas de wc suspendat+capac antibacterian Delfi, Lavoar cu semipicior Carina, Cadă colț 160Ś100 model Sicilia sau dreaptă 170Ś75 model Virgo, Oglindă model Pure cu dulap 70 cm marca Cersanit. Baterii cadă/lavoar marca Kludi. Opțional se pot monta oglinzi cu iluminat perimetral (leduri integrate cu senzor) marca Kolpa;
b)Pachet Opțional:
-Set baie,mobilier de baie,cadă, lavoar ,baterii cadă-lavoar marca Villeroy & Boch (modele la alegere).La cerere se pot monta oglinzi cu iluminat perimetral (leduri integrate cu senzor) marca Kolpa;

Ceramică pentru baie|bucătărie|terasă|living-dinning:

a).Baie-Bucătărie:
-Standard gresie|faianță brandul Marazzi RAGNO, modele la alegere din cataloagele existente,folosind adeziv lipire și chit de rosturi aquastatic pentru plăci ceramice marca Baumit Baumacol Basic.
-Opțional se poate monta ceramică marca de top FLORIM (CASA DOLCE CASA|CASA MOOD|FLOORGRES), modele la alegere din cataloagele existente,folosind adeziv lipire și chit de rosturi aquastatic pentru plăci ceramice marca Baumit Baumacol Flexuni.

b).Living-Dinning:
-Standard pardoseli inchise cu parchet Egger clasa 32 fabricate in Germania,model la alegere din cataloagele si mostrele existente* ;
-Opțional, se poate monta ceramică marca de top FLORIM (CASA DOLCE CASA|CASA MOOD|FLOORGRES),modele la alegere din cataloagele existente,folosind adeziv lipire și chit de rosturi aquastatic pentru plăci ceramice marca Baumit Baumacol Flexuni.

c).Terase imobil:
-Standard placate cu gresie anti derapantă mărcile Cersanit|Ricchetti sau
-Opțional marca de top FLORIM folosind adeziv de lipire și chit de rosturi aquastatic pentru plăci ceramice marca Baumit Baumacol FlexUni. A doua variantă,pe terasele imobilului se poate monta contra cost sistemul inovativ tip wpc denumit Relazzo marca Rehau.

Soclu casei,Alei – Opțional
– se poate monta piatră decorativă pe soclul casei|alei|gard folosind marca Tecra membru al grupului Wienerberger sau Klinker folosind adeziv adeziv special de piatră Baumit Baumacol Bianco

Igienizare șantier,predare imobil.
– curățeniei generală in interiorul și exteriorul imobilului,debarasare gunoi rezultat din ambalaje,finisaje

Garanții
* Garanție finisaje interioare – finisaje exterioare 12 luni;
* Garanție structură imobil conform legilor in vigoare din Romania la data semnării contractului;
* Asiguram absolut gratuit: nivelă laser pentru trasare și cote imobil prin inginer topometrist, buldoexcavator, mai compactor mecanic,vibrator pentru beton,cofraje și grinzi profesionale Doka| Tego | Rășinoase, popi metalici reglabili,schelă,utilaj de tencuială mecanizată,utilaj de turnat șape mecanizate cu finisaj elicopterizat,sarmă de dulgher,sarmă de fierar, cuie dulgherie,cuie de beton,scule diverse,scutindu-vă astfel de o cheltuiala majora in plus!

Garantie - 40ani

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate