PROIECTARE 2D SI 3D

0 EUR

(Pretul contine TVA)

De la ECO GARDEN SRL - Cluj-Napoca

PROIECTARE 2D SI 3D
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Eco Garden ofera servicii de proiectare 2D si 3D a gradinilor cu ajutorul celor mai noi aplicatii software pe care le ofera piata de specialitate. Puteti vedea astfel de la inceput cum va arata gradina dumneavoastra in momentul terminarii lucrarii.
Termenul de executie, precum si costurile, vor fi calculate in functie de marimea, forma si complexitatea proiectului. Asiguram garantie si service pentru lucrarile efectuate.
Etapele realizarii unui proiect:
1. Identificarea dorintelor clientului, in vederea amenajarii gradinii
2. Vizitarea spatiului unde va fi amenajata gradina, impreuna cu personalul nostru specializat. Suprafata este inspectata in amanunt, se iau probe de sol care ulterior vor fi analizate pedologic, dupa care vor fi analizate posibilitatile folosirii anumitor tipuri de lucrari in functie de caracteristicile terenului - cascade, fantani arteziene, cursuri de apa, piscine, grote, iazuri arhitecturale, helesteie, podete, stanci decorative etc.
3. Clientul nostru alege modul de amenajare a proprietatii sale sau decide asupra unor solutii oferite de Eco Garden
4. Realizarea unei schite grafice a lucrarii
5. Aprobarea de catre client a designului, stabilirea costului proiectului si semnarea contractului
In costurile de proiectare intra intocmirea releveului, aducerea la scara a schitelor, realizarea planurilor de structura (planurile instalatiei de udare, instalatiei electrice de lumini/prize, retelei de drenuri, amplasarea putului si instalatiei de pompare a apei), realizarea planurilor de plantare si trasarea aleilor, amplasarea elementelor de decor (gratar, loc de joaca, loc de odihna, foisor, lac, cascada, etc.), elaborarea devizului estimativ al amenajarii in ansamblu.
Una din informatiile esentiale pe care clientul trebuie sa ne-o comunice este bugetul pe care doreste sa il aloce pentru amenajarea spatiului verde. Pe baza acestei informatii, proiectantul va elabora proiectul general, gandind apoi fiecare detaliu: cate si ce elemente de decor va include in proiect, ce materiale vor fi alese, ce operatiuni se for face, ce tehnologii vor fi folosite etc.

Contacte - ECO GARDEN SRL:

Telefon fix: 0364108571

Telefon mobil: 0745666762

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate