CURATENIE IN APARTAMENTE, CASE, VILE

4,25 RON

(Pretul contine TVA)

De la BCB GLOBAL SERVICE - Piatra Neamt

CURATENIE IN APARTAMENTE, CASE, VILE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Societatea Comerciala BCB GLOBAL SERVICE S.R.L. Piatra Neamt, specializata in servicii profesionale de curatenie vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta care va permite sa reduceti costurile cu curatenia acasa, sa va dedicati timpul unor activitati prioritare si, nu in ultimul rand, sa va bucurati de un plus de confort datorat calitatii serviciilor de curatenie.
Executam operatii de maturat si spalat pardoselile si scarile de acces, stergere umeda a prafului si petelor de orice fel de pe mobilier, aparatura electronica, usi etc., spalat/curatat/igienizat instalatiile sanitare, spalat si igienizat mochete, covoare si canapele, curatat/spalat geamurile, cerat suprafetele pretabile, sters praful si paianjenii de pe pereti, degajat gunoiul etc.
Dispunem de un personal competent, care opereaza cu tehnologie si materiale importate din Italia, certificate pe piata europeana si, in acelasi timp, asiguram un raport optim pret-calitate.
Tariful este de 4.25 lei/mp, fara TVA si include costul echipamentelor de lucru, al detergentilor si solutiilor de curatare si tratare a suprafetelor, forta de munca, alte cheltuieli.
Clientii care solicita servicii de curatenie pe baza de abonament, cu frecventa cel putin bi-lunara, pe langa avantajele mentenantei, beneficiaza anual de doua servicii de curatenie generala gratuite in locatia pentru care au cumparat abonamentul.

Contacte - BCB GLOBAL SERVICE:

Telefon fix: 0729092400

Telefon mobil: 0747032252

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate