MOBILA LA COMANDA BUCURESTI

5000 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOBILAPEGUSTULTAU.RO - Bucuresti

MOBILA LA COMANDA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Fie ca iti doresti mobila pentru casa sau apartament, la Mobilapegustultau.ro suntem in masura sa iti oferim cele mai bune solutii pentru a obtine maximum de confort, functionalitate si ergonomie cu minimum de spatiu.

Cu ajutorul nostru iti poti personalizata bucataria, dormitorul, livingul, holul, dressingul sau un dulap de haine cu usi glisante.

Fiind fabrica, asiguram servicii complete de conceptie, proiectare si executie mobila la comanda in toate sectoarele din Bucuresti - sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 - unde masuratorile, transportul si montajul sunt gratuite.

Pe langa acestea, specialistii nostri iti vor asigura consultanta de care ai nevoie pentru alegerea materialelor, accesoriilor, culorilor si designului final.

La Mobilapegustultau.ro punem mare accent pe calitatea materialelor si accesoriilor, de aceea - inca de la inceput - accesoriile pe care le folosim la toate tipurile de mobila la comanda sunt de cea mai buna calitate, avand in vedere faptul ca ele provin de la firme de prestigiu din domeniu.

Mobila la comanda in Bucuresti - Mobilapegustultau.ro la preturi de fabrica si calitate inalta, atat materiale, finisaje cat si accesorii.

Contacteaza-ne pentru un proiect personalizat pentru casa ta!

Garantie - 2 ani

Contacte - MOBILAPEGUSTULTAU.RO:

Telefon mobil: 0728072401

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate