PROIECTARE CONSTRUCTII AGRO-ZOOTEHNICE

2,48 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SC BIROU DE PROIECTARE BISICON SRL - Sfantu Gheorghe

PROIECTARE CONSTRUCTII AGRO-ZOOTEHNICE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Biroul de proiectare BISICON va ofera solutii de proiectare structurala durabila la cele mai mici preturi de pe piata. Gama larga de servicii oferite in campul proiectarii pe domeniul constructiilor si calitatea cu care sunt executate reprezentand principalele noastre atu-uri.
Studiind conformarea structurala si destinatia cladirii dorita de catre beneficiar, noi vom efectua calcule precise de rezistenta si redundanta structurala. Astfel, solutia finala formata din ansamblul arhitectura si rezistenta va fi una care sa permita mentinerea, fara intrerupere, a activitatilor si a serviciilor esentiale pentru desfasurarea continua a proceselor industriale si economice, pe toata durata de exploatare a cladirii.
Tot ceea ce inseamna proiectare pe domeniul constructiilor agricole, zootehnice si speciale, biroul nostru de proiectare este mai mult decat capabil sa realizeze:
-Ferme zootehnice pentru orice fel de animale;
-Constructii pentru realizarea producției vegetale (sere, solarii);
-Spatii pentru depozitarea produselor agricole (silozuri, fanare);
-Panouri publicitare;
-Rezervoare si turnuri de apa
-Turnuri radio-tv;
-Antene metalice;
-Cosuri de fum.
Pentru a satisface pe deplin dorințele și exigențele beneficiarului, procesul de proiectare va fi unul interactiv și complex, biroul nostru promovand conceptul de colaborare continua pe toata durata efectuarii atat a proiectului de rezistenta si arhitectura cat si a executiei acestuia, solutia finala aleasa trebuind sa indeplineasca un set de cerinte bine stabilite.
De asemeni preturile prestate sunt mult sub nivelul pietei si anume incep de la 2.48 euro/mp (fara TVA) suprafata desfasurata.
Serviciile se pot presta pentru orice locatii de pe teritoriul tarii.
Va asteptam cu oferte complete si detalii la adresele de contact ale firmei.

Contacte - SC BIROU DE PROIECTARE BISICON SRL:

Telefon fix: 0367401251

Telefon mobil: 0747067904

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate